MegMinden
2022-11-19

Ljasuk Dimitry films

(Facebook)

Jól startolt a Jóreménység-sziget a premier napján!  A 4-ik legnépszerűbb film volt!

Már a mozikban a Jóreménység-sziget! Drukkoljatok kérlek és ha felkeltette az érdeklődésetek és tehetititek, nézzétek meg a filmem a napokban! Nagyon köszönöm, megtisztelő! A film előzetesei, mozik listája itt: https://joremenysegsziget.hu

JÓ HÍR: Jól startolt a Jóreménység-sziget a premier napján!  A 4-ik legnépszerűbb film volt “A fekete párduc”, “A menü” és a “Beugró a paradcsomba” hollywoodi filmeket követve a Cinema City-ben műsoron lévő 17 film közül. Bízom benne, hogy a lista első felében tud maradni, mert ettől függ, hogy meddig maradhat műsoron a film a mozikban. Köszönöm azoknak, akik már megnézték a filmet!

Kérlek ha van időtök, írjátok meg véleményeteket, kritikátokat a Port filmes oldalon: https://port.hu/.../joremenyseg-sziget.../movie-243482 ami segíthet a nézőknek eldönteni, hogy érdemes-e a filmet megnézni. Köszönöm!

Hétfőn pedig találkozunk 8 óra körül a Rádió 1-en Balázsék reggeli műsorában! 

Ja és íme a film hivatalos plakátja, amit Tasi Zoltán barátom tervezett! Létezik belőle egy másik fekvő verzió, amit a napokban szintén megmutatok nektek.

Köszönöm figyelmeteket, köszönöm azoknak, akik már megnézték a filmet és azoknak is akik majd fogják! És a megosztásokat is!

Viszlát a Tiszán!

Üdv.:Dimi

Az eredeti írást itt találja.

Osváth Richárd Egerben is világkupagyőztes!

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek