MegMinden
2022-11-09

Rossi

(csakfoci.hu)

Rossi reagált az NB I-es edzők “ajánlgatásaira”

 

A Luxemburg és Görögország elleni felkészülési mérkőzésekre friss válogatott keretet hirdető Marco Rossi több érdekes témáról is beszélt a nemzeti csapat sajtótájékoztatóján.

A mérkőzések fontosságáról

– Szeretnénk több apró részletben is javulni. Tudjuk, hogy olyan mérkőzések várnak ránk, amelyeket máshogy kell megközelíteni, mint a közelmúltbelieket. Ezért arra is felkészültünk, hogy kiértékeljük a javítandó taktikai szituációkat. Számomra nincsenek barátságos mérkőzések, mindegyik válogatott találkozó tétmeccs. 

Dzsudzsák Balázsról

– AKÁRKINEK TETSZIK VAGY NEM TETSZIK, BALÁZS NAGYON SOKAT TETT A VÁLOGATOTTÉRT, 108-SZOR JÁTSZOTT, AMINEK MEGVAN AZ OKA, A FUTBALLBAN SEMMIT SEM ADNAK AJÁNDÉKBA. NAGYON TISZTELEM A PÁLYAFUTÁSÁT, ÉS AMIT MEGTETT ÉRTE.

– Olyan játékos, akin nagyon sokszor múlott az eredmény alakulása, ez most Debrecenben is így van. Megérdemel egy búcsúmérkőzést, ezt többször is mondtam már, most adottak a lehetőségek, hogy meghívhattam őt egy ilyenre. Senkinek sem teszek szívességet, egy olyan srác előtt tisztelgek, aki nagyon sok munkát tett a karrierjéért és a válogatottért. 

Más edzők kéretlen tanácsairól

– Elfogadok bármilyen kritikát a szurkolók részéről, akár afelől, hogy behívok-e valakit vagy nem.

– VALAMELYEST KISEBB TISZTELET ÉL BENNEM AZ OLYAN TANÁCSOK IRÁNT, AMELYEKET NÉMELY KOLLÉGÁM TESZ FELÉM, AKIK AZ NB I-BEN VAGY NB II-BEN DOLGOZNAK A MAGYAR LABDARÚGÁSBAN. IDŐNKÉNT ÚJSÁGCIKKEKBEN NYILATKOZNAK, ÉS JÁTÉKOSOKAT AJÁNLANAK SZÁMOMRA, ÉS MÉG ARRA IS FELHÍVJÁK A FIGYELMEMET, HOGYAN JÁTSZASSAM AZ ADOTT FUTBALLISTÁT. EZ A SZAKMAISÁG ÉS AZ IRÁNTAM VALÓ TISZTELET HIÁNYÁT IS JELZI.

– Hiszen az elmúlt időszakban bizonyítottam, hogyan küldjük a stábot a különböző mérkőzésekre. Az NB I minden egyes mérkőzését megnézzük, töviről hegyire ismerjük a magyar labdarúgást, ezért ha valakit meghívok, annak oka van. 

Az eredeti írást itt találja.

ByeAlex

Bábastaféta

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek