MegMinden
2022-10-16

Robogó

(totalbike.hu)

Eldöntöttem, hogy nekem mindenféleképpen kell egy ilyen.

Az, hogy rácsúsztam a robogózásra, egyértelműen a 2018-as Totalbike24 hibája. Előtte egyáltalán nem érdekeltek a robogók és a fejemben is mindig valami kis szánalmas, kényelmetlen hokedliként éltek ezek az eszközök. Aztán a 2018-as versenyen kiszúrtam egy Malaguti F12-t és eldöntöttem, hogy nekem mindenféleképpen kell egy ilyen.

Ezer éve járkáltam motorizált kétkerekűvel: már többször írtam róla, hogy ez egy rettenetes vödör szar, egy Suzuki TVS Eko volt, amit sok év munkájával lassan, de biztosan meggyűlöltem. Aztán egy barátomtól kaptam kölcsönbe egy végtelenül lefingott Piaggio Sferát – ami azóta is undorítóan néz ki, de tökéletesen működik –, ami sokkal szerethetőbb szerkezet volt, de maga a robogózás, mint műfaj még mindig nem szívott be igazán.

Aztán elérkezett a 2018-as,  kecskeméti Totalbike24 , az első, amin személyesen is részt vettem. Na, ott én rájöttem, hogy igazából léteznek rendesen király, ötvenes robogók – motorosok nem röhögnek – és nekem is kell egy. Konkrétan egy Malaguti F12 látványánál vesztem el teljesen.

Az eredeti írást itt találja.

Árvácska

Ádám Martin góljával lett bajnok az Ulszan Hyundai

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek