MegMinden
2022-08-12

Ikerláng

(nlc.hu)

11 jel, hogy ez az ember neked rendeltetett.

Szemtől szemben állsz valakivel, és azt érzitek, valami ismeretlen erő összeköt. Nem bolondultál meg, ha beléd hasít villámként ez a felismerés. Minden bizonnyal az ikerlángod az, akit utadba sodort a sors.

Mi az az ikerláng?

Az ikerláng, vagy más néven tükörlélek vagy lélekkapcsolat a lelked másik fele. Alapvetően ez egy lélek, amely két különböző testben kapott életet. A fő különbség a lelki társ és az ikerláng között az, hogy az ikerláng szerelem csak egyszer fordulhat elő. A lélektársak esetében két lélek találkozik, akiknek azonos az energiájuk, míg az ikerlángok egykor egy lélek voltak, amíg ketté nem hasadtak.

Nem mindig egyszerű szembesülni vele

Az ikerlángoddal találkozni nagyon erőteljes érzés, hiszen az is előfordulhat, hogy nincsen romantikus vonzalom, és az is, hogy azonos nemű ikerlángodba botlasz bele. Kialakulhat ugyan szerelmi kapcsolat, de ez is lehet ellentmondásos, és az is lehet, hogy mély, csodálatos barátság jön létre, pillanatok leforgása alatt. Meg kell találni az egyensúlyt közösen, hogyan tudtok megmaradni egymás életében, a lehető legteljesebben.

  1. Folyton egymásba botlotok. Ha valakivel túl sokszor hoz össze az élet, ideje tisztázni, mi dolgotok egymással.
  2. Hamar kiderül, hogy nagyon hasonló az érdeklődési körötök, pillanatokon belül rengeteg közös témát, azonos hobbit találtok.
  3. Erőteljes fizikai vonzódást éreztek egymás iránt, azonos nemű ikerláng esetén váratlan, elsöprő erejű  szeretethullámot.
  4. Kísértetiesen hasonló érzelmeket éltek át egy időben, ugyanazon történésektől.
  5. Tökéletesen megértitek egymás életét, útjait és életcéljait.
  6. Szinte ijesztő megérzések működnek közöttetek: egyszerre gondoltok ugyanarra, egyszerre hívjátok egymást, és szavak nélkül kommunikáltok.
  7. Álmotokban is kapcsolódtok, reggel megbeszélitek ki, mit álmodott és kiderül: mintha ugyanabban az álomban jártatok volna mindketten.
  8. Egyeznek az erősségeitek és a gyengeségeitek, ezáltal úgy tudtok segíteni egymásnak, és úgy tudjátok támogatni egymás fejlődését, mint addig senki más.
  9. Szenvedélyesen tudtok veszekedni, vitatkozni, majd pillanatok alatt békésen megérteni egymás álláspontját, és ugyanilyen gyorsan eltűnnek a negatív érzelmek.
  10. Tökéletesen teljesnek, egésznek, természetesnek és nyugodtnak érzitek magatokat egymás mellett.
  11. Mindketten azt érzitek: együtt bármire képesek vagytok. Ösztönzitek egymást, fejlődni akartok, és húzni magatokkal a másikat.

Az eredeti írást itt találja.

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek