MegMinden
2022-03-09

Tavasz

(life.hu)

A meteorológus szerint ez vár ránk a hosszú hétvégén.

A hosszú hétvégén napos, helyenként fátyolfelhős, de kellemes, tavaszi idő várható a meteorológus szerint.

"Csütörtökön, az ország keleti felén erős lökésekkel kísért északkeleti szél fúj majd, de nyugatabbra mérsékeltebb, néhol élénkebb lesz a légmozgás" – mondta Pártai Lucia meteorológus. Hozzátette, hogy napos időre számíthatunk, helyenként átmeneti felhősödéssel. Csütörtök éjjel a keleti térségben még erős lesz a szél, de csillagfényes lesz az éjszaka, csupán hajnalban kell erősebb fagyra készülni.

"Pénteken már zömében mérsékelt légmozgás ígérkezik, de keleten még megélénkülhet az északkeleti szél. Szikrázó napsütés várható. Éjjel viszont ismét erősebb fagyra van kilátás" - mondta Pártai. Azonban hétvégére már nyugodtan szervezhetünk szabadtéri programokat, csupán hajnalban lehet fagy, de napról napra emelkedik a hőmérséklet.

Szerdán az ország nagy részén erősen felhős vagy borult idő várható, rövidebb napos időszakokkal. A Nyugat-Dunántúlon kevesebb lesz a felhőzet, ott akár több órára is kisüthet a nap.

A tavasz közeledtével ideje arcbőrünket is felkészíteni a szép időre. Ebben a cikkben összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a tavaszi arcápolásról.

Az eredeti írást itt találja.

Kokárda-kisokos – kézműves vonalon

Maria Melilo

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek