MegMinden
2021-10-08

Roswell

(szeretlekmagyarorszag.hu)

Einstein egy lezuhant ufót és öt földönkívüli holttestét tanulmányozhatta

Öt másfél méter magas, köldök és nemi szervek nélküli földönkívüli lény holtteste fogadta a fizikust és asszisztensét a sivatagban.

Nyilvánosságra hozták Albert Einstein hat éve elhunyt asszisztensének feljegyzéseit, melyben Dr. Shirley Wright azt állítja, hogy a híres fizikus földönkívülieket boncolhatott és járt a lezuhant űrhajójuknál is, írja a The Sun. A nő a hangfelvételeken arról beszél, hogy ő is Einsteinnel tartott 1947-ben Roswellbe, ahol egy állítólag földbe csapódott repülő csészealj maradványait tanulmányozhatták.

Wright szerint az 1947. július 8-án lezuhant idegen űrhajó "korong alakú és homorú volt", miközben a hangár negyedét elfoglalta. Az egyik oldalán sérült hajótestest valamilyen fényvisszaverő anyag borította, de nem tudtak rájönni, hogy pontosan mi lehet az.

A roncsot őrök, fotósok és különféle szakértők vették körül. Albert Einsteint azért utaztatták az új-mexikói sivatagba, hogy az űrhajó meghajtását tanulmányozza. Wright szerint a német tudós egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy az orra előtt van a közvetlen bizonyíték a földön túli életre.

A Nobel-díjas fizikus inkább abban reménykedett, hogy az idegenek segítségével többet tudhat majd meg az emberiség a világegyetemről, miközben az esetleges kapcsolattartás mindkét faj számára előnyös lehet.

Az eredeti írást itt találja.

Folytatódnak az egyetemi koncertek

Jól halad az Újkert - Zöld Város Program fejlesztés

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek