MegMinden
2021-09-16

DEAC

(deac.hu)

Sikeres sportolóit díjazta a Debreceni Egyetem

A sportban kimagasló eredményeket elérő, kiemelkedő teljesítményt nyújtó egyetemi hallgatókat ismerte el a Kiváló sportoló címmel a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézete.

Az ünnepélyes díjátadón huszonhét tehetséges fiatal vehette át az elismerést. A „Debreceni Egyetem Kiváló Sportolója” címet 2006-ban alapította az intézmény azoknak a hallgatóknak az elismerésére, akik jó tanulmányi teljesítményük mellett sportágukban országos, illetve nemzetközi szinten kiemelkedő teljesítményt értek el – számol be a hirek.unideb.hu.

A kitüntető címet 16 sportágban 27 hallgató vehette át szerdán, az egyetem napján Balogh Lászlótól, a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézet igazgatójától, Becsky Andrástól, a Debreceni Sportcentrum ügyvezető igazgatójától, Sípos Jenőtől, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivőjétől, Nagy Norberttől, a DASE ügyvezető elnökétől, Lóczi Lászlóné Kovács Mariannától, a DEAC Kft. ügyvezető igazgatójától, Bognár Istvántól, a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat korábbi elnökétől és Molnár Dánieltől, a Doktoranduszok Országos Szövetségének és a DE Doktorandusz Önkormányzatának elnökétől.

Az eseményen több DEAC-játékos is díjazásban részesült. A következő sportolóink kaptak elismerést a Debreceni Egyetemtől (név, szak, sportág):

– Hetényi Zoltán, vadgazda mérnöki, jégkorong
– Kiss Imre, műszaki menedzser, röplabda
– Krajcsi Bence, sport- és rekreációs szervezés, futsal
– Nagy Anikó, gazdálkodási és menedzsment, futsal
– Pethő Ákos, sportközgazdász, kézilabda
– Polyák László, gazdálkodási és menedzsment, kosárlabda
– Radványi Balázs, általános orvos, floorball
– Siska Gergő, osztatlan tanári mesterszak, futsal

 

Az eredeti írást itt találja.

Kajak-kenu vb - Gazsó és Lucz Anna is döntős

Biztonságos közlekedés

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek