MegMinden
2021-09-04

Házasság

(index.hu)

Párterapeuta mentette meg Szabó Győző és Rezes Judit kapcsolatát

Rendhagyó módon kérte meg párja, Rezes Judit kezét Szabó Győző. Éveken át őrizte a gyűrűt, várva a tökéletes pillanatra, ami egy közös italozáskor jött el. 

„Egyszer csak Judit mondta, hogy úgysem fogsz eljegyezni soha, miről beszélgetünk, úgysem lesz ebből házasság, csak hitegetsz. Én erre felszívtam magam, bementem a gyűrűért, majd letettem elé, hogy nesze, b*szd meg, itt van” – mesélte a Blikknek a színész, hozzátéve, hogy párja akkor zokogásba tört ki az örömtől.

 

A kapcsolatuk azonban nem volt mindig felhőtlen, a színész ugyanis elmondása szerint egyáltalán nem úgy viselkedett, mint egy leendő férj. Amikor azonban a csajozó Szabó Győző lebukott Rezes Judit előtt, végül mégsem a szakítás mellett döntöttek.

A telefonos lebukás után azt mondta, hogy figyelj, Győző, az emberek általában a könnyebb utat választják, szétmennek. De én annyira szeretlek téged, hogy én ezt meg akarom menteni. Ezt a mondatot ő mondta ki

– mondta Szabó Győző, aki azt is elárulta, hogy ezek után párterapeutához fordultak. Feleségét akkor fél éven át nem látta mosolyogni.

A párnak azóta két gyermeke született, a házasságot azonban nem kapkodták el: csak idén  augusztusban, 18 évvel a megismerkedésük után mondták ki a boldogító igent.

Az eredeti írást itt találja.

Több mint egy fokkal melegebb volt az idei nyár az átlagnál

Vállalkozás

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek