MegMinden
2021-08-25

Rupert Grint

(index.hu)

Talán örökké Harry Potter barátja marad, és ez így is van jól

Rupert Grint ma ünnepli 33. születésnapját. A színész több generáció Ron Weaslyje lett, és bár a Harry Potter-széria után nem kapott a vörös varázslóhoz felérő szerepet, nincs miért szomorkodnia. Tavaly édesapa lett, és forgatások terén is van dolga bőven.

Kevés olyan univerzum van, amelynek szereplőit oly sokan ismerik, mint a Harry Potter-széria színészeit. Amíg sokakat a varázslófilmekben hozott szerepük alapján skatulyáztak be, egyúttal akkora világhírnévre is szert tettek, amilyenre másoknak csak hosszú évtizedek munkájával sikerül, vagy sehogy. Rupert Grint neve nem mindenkinek mond sokat, ha azonban Ron Weaslyként emlegetjük, kevés olyan ember él a Földön, akinek ne ugrana be a vörös hajú, időnként kissé ügyetlen varázsló.

Rupert Grint számos filmben és sorozatban is szerepel/szerepelt, leghíresebb karaktere azonban egyértelműen Harry Potter legjobb barátjáé. Bár a rajongóknak úgy tűnhet, hogy a széria forgatása a szereplők legkedvesebb időtöltése volt, valójában sok fájdalommal és áldozattal is járt.

Sokan várjuk a baglyunkat a mai napig, csőrében a roxforti felvételi levéllel, ám a varázslat gyakran csak a filmvásznon tükröződött, a valóság kőkemény napirend és munka volt a szereplők számára, akik közül a gyerekszínészek a kamerák előtt élték a tinédzserkorukat.

Volt idő, amikor elég fojtogató érzés volt, mert nehezen haladtunk, és mert végül tíz évig tartott mindennap

– emlékezett vissza nemrég Rupert Grint is a forgatásokra.

Az eredeti írást itt találja.

Kettős vereséggel búcsúzott a Fradi

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek