MegMinden
2021-08-16

Fizetett szex

(kepmas.hu)

A szexturizmus mint globális iparág

Miközben az Európai Unióban arról vitáznak, mely alapszavak sértik a női-férfi egyenjogúságot, a képviselt állampolgárok egy része magasról tesz az egyenlő bánásmódra, és inkább elutazik egy egzotikus vidékre, ahol kihasználhatja az ország emberi jogi hiányosságait. Az ősz halántékú férfiak fiatal ázsiai nőkkel, a jómódú fehér hölgyek pedig szálas izmú, afrikai férfiakkal múlatják az időt. Bangkok vagy Amszterdam? Gambia vagy Baltikum? Egyszeri alkalom, rendszeres utazások, vagy „három hónap múlva esküvő” a zöldkártyáért? A szexturizmusnak ezer arca van – és a jelenség mára a világ egyes térségeiben olyan nagyra nőtte ki magát, hogy már szinte egy önálló kereskedelmi szektort képez.

„A gyermekemnek vannak szükségletei, úgyhogy addig nem megyek haza, amíg nem találok egy kuncsaftot.” A 17 éves Candy 14 éves kora óta él szexből a Dominikai Köztársaságban, ahol évente hatmillióan nyaralnak. A fiatal anyának van egy 76 éves állandó svájci partnere, aki néha meglátogatja, és az öt együtt töltött óráért 500 dollárt kap. Amikor nem jön bevétel Svájcból, akkor kénytelen a többiekhez hasonlóan kimenni az utcára árulni magát, ahol már csak 15 dollárt ér a fiatal test. „A turisták szeretik a testemet. Naponta négyszer-ötször állok munkába, a gyerekre és a háztartásra költöm a pénzt. Mindig elmondom az ügyfeleknek, hogy kiskorú vagyok, mert akkor általában még több pénzt kapok” – mondja a leányanya.

Egzotikus népek, csábító kalandok

Öt perc. Ennyit kellett csupán várnia a brit riporternek Dominika egyik legszebb strandján, hogy odajöjjön hozzá egy helyi futtató, aki bármit meg tud szerezni: kislányt, kisfiút és akár kábítószert is. „Ha 50-et adnak, 35-öt adok a kisfiúnak, 15-öt megtartok magamnak. A csajok esetében egyszerűbb, akár 13 éveset is simán szerzek. Egyszer egy olasz pasas 20 ezer pesót (kb. 110.000 Ft) ajánlott, ha találok neki egy szűzlányt. A rendőrség nem kavar be, tudják, hogy mindenki a túlélésre játszik. Csak annak szerzek ügyfelet, aki önként beleegyezik” – mondja Chulo, a futtató.

Az eredeti írást itt találja.

188 az új fertőzött, elhunyt 3 beteg

Kína kabuli nagykövetsége nem zárja be kapuit

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek