MegMinden
2021-08-14

Szoboszlai Dominik

(csakfoci.hu)

Világklasszishoz hasonlítják

 

A német labdarúgó Bundesliga rajtja elé írt beharangozójában Szoboszlai Dominikra is kitért a francia hírügynökség, amely úgy fogalmazott: a magyar középpályást gyakran a belgák klasszisához, Kevin De Bruynéhez hasonlítják.

Az AFP a klubváltások, igazolások kapcsán tett említést a magyar válogatott játékosról, megjegyezve, hogy bár már a télen Lipcsébe igazolt a Salzburgtól, de sérülése miatt a tavaszi idényben még nem játszott. A húszmillió eurós transzfert illetően a hírügynökség megemlítette, hogy “a magyar futball emelkedő csillagaként” is emlegetett Szoboszlai Dominik ezzel a klasszikus utat követte a Red Bullhoz köthető két egyesület között.

AZ AFP FELIDÉZTE, HOGY A MAGAS TERMETŰ MAGYAR KÖZÉPPÁLYÁS, AKI AZ OSZTRÁK BAJNOKSÁG LEGJOBBJA VOLT, ÉS AKIT GYAKRAN DE BRUYNÉHEZ HASONLÍTANAK, JÓL LÖVI A SZABADRÚGÁSOKAT, REMEKÜL PASSZOL ÉS OLYAN CSAPATBAN JÁTSZIK, AMELYBEN A FIATAL TEHETSÉGEKNEK LEHETŐSÉGÜK VAN A KITELJESEDÉSRE.

Szoboszlai múlt szombaton, az első lipcsei tétmérkőzésén megszerezte első gólját: a másodosztályú SV Sandhausen otthonában, a labdarúgó Német Kupa első fordulójában ő állította be a 4–0-ás végeredményt.

Az eredeti írást itt találja.

Tisza-tavi labirintus

Az amerikai belbiztonsági miniszter lemondását követeli Arizona kormányzója

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek