MegMinden
2021-08-14

Tisza-tavi labirintus

(debrecen.imami.hu)

Éjszakai zseblámpás barangolás az első kukoricalabirintusban

Figyelem, aki az éjszakai bátorságpróbán szeretne részt venni, fusson, mert a Tisza-tó első kukoricalabirintusa csak rövid ideig elérhető!

Az Abádszalóki Farmerland vezetője, Tóth Diána a tavaszi TulipGarden tulipánmező után most kukoricalabirintust nyit a Tisza-tónál. A labirintus izgalmát adja, hogy akár sötétben, elemlámpával világítva is végig lehet menni az 5 hektár területű útvesztőben. 

Augusztus 6-án, pénteken 16:00-kor nyitja meg kapuit a Tisza-tó első kukoricalabirintusa Abádszalók közelében, a tavaszi tulipánszedés helyszíne mellett, a Tulip Garden Tisza-tó tulipánföldnél. Tóth Diána mezőgazdász, az Élménytanya és a FarmerLand Abádszalók vezetőjének második projektje hasonlóan különleges élményt nyújt, mint a tulipánmezője.

A kukoricalabirintus 5 ha területű, amelyben egy 3 km hosszúságú útvesztő található. A felnőttek mellett a gyerekekre is gondoltunk, így számukra egy rövidített pályát jelöltünk ki. Augusztus 14-ig, az elkövetkezendő hétvégéken, pénteken és szombaton 16:00-tól egészen 22:00-ig lehet látogatni a labirintust. A bátrak akár sötétben, elemlámpával vagy anélkül is bejárhatják az utat. - nyilatkozta Tóth Diána az új látványosságról.

 

Az eredeti írást itt találja.

A székelyek otthonra találtak Bátaszéken

Szoboszlai Dominik

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek