MegMinden
2021-06-26

Franciák

(atv.hu)

Botrányt okozott Gárdonyban a francia válogatott

Botrányt okozott Gárdonyban a francia válogatott

A francia válogatott az eredeti tervekkel ellentétben Magyarországra érkezésétől egészen a csoportkör végéig a budapesti Marriott Hotelben maradt, és nem utazott le Gárdonyba – írja a Blikk.

Mint ismert, Gárdonyban a teljes szállodát lefoglalták, amelyet fel is díszítettek az igényeik szerint, a kedvükért a futballpályán kicserélték a gyepet. A megyei és a járási rendőrkapitányságnál átcsoportosítások voltak, többeket nem tudtak elengedni szabadságra, hiszen le kellett zárni a hotel és az edzőpálya környékét, hogy ne lehessen megközelíteni a keret tagjait.

 

Tóth István, a település polgármestere úgy fogalmazott: „Múlt pénteken, a mieink elleni meccs előtti napon hívott fel a szállodaigazgató azzal, hogy a franciák néhány perccel korábban lemondták a foglalásukat. Didier Deschamps szövetségi kapitány úgy döntött, a Marriottban maradnak és nem mennek sehova”. Mint mondta, kellemetlen helyzet volt, „a focipályánál ugyanis még a csapat kondigépeit rakodtak ki a kamionból. Senki nem is kapott magyarázatot. Talán a fővárosba érkezve látták, hogy nehézkes a közlekedés, és úgy döntöttek, nem mozdulnak már ki a hőségben. Lehet, hogy igazuk volt, de sokak munkája veszett kárba – tette hozzá.

Ugyanakkor a francia szövetség kifizeti az utolsó pillanatos lemondással járó pluszköltségeket is.

Az eredeti írást itt találja.

Ezeken a helyeken már nem kell maszkot viselnünk jövő vasárnaptól

Lemondott a brit egészségügyi miniszter, utódja Sajid Javid volt pénzügyminiszter

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek