Hajdú-Bihar
2024-03-21

Több szabadtéri tűz volt szerdán

A vármegye négy településéről érkezett riasztás avartűz miatt.

Két autó ütközött össze szerda reggel  Mikepércsen, a Szél utca és a Kossuth utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik elvégezték és áramtalanítást.

Egy negyven négyzetméteres filagória égett szerdán Balmazújvároson, a Galamb utcában. A város önkormányzati tűzoltóit riasztották az eset miatt, akik vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Baleset volt tegnap Debrecen közelében a 4-es számú főúton. Két autó ütközött össze, a debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Szabadtéri tűz volt szerdán Hajdúhadházon, az Epres utcában. Másfél hektáron égett az avar, melyet a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók oltottak el kéziszerszámokkal és egy vízsugárral.

Debrecenben, a Vekeri tó partján az aljnövényzet égett, ezerötszáz négyzetméteren. A debreceni hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat.

Foltokban égett a nádas Mikepércs külterületén, háromezer négyzetméteren. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Kétszázötven négyzetméteren égett foltokban a száraz gaz Hajdúdorogon, a Nagy Sándor utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral fékezték meg a lángokat

Sebestyén Hunor

A sereghajtót fogadjuk

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek