Hajdú-Bihar
2023-12-07

Négy közúti baleset történt szerdán

Műszaki mentésekhez vonultak a vármegye tűzoltói.

Két személyautó ütközött össze szerda reggel Ebesen, a Zsong-völgy úton. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat, a mentőszolgálat pedig két embert kórházba szállított.

Gyökerestől kifordult a földből egy tíz méteres fa, majd kerítésnek dőlt a debreceni Ibolya utcában, szerdán. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létrán át motoros láncfűrésszel távolították el a fát.

Lesodródott az útról és fának ütközött egy autó Hajdúnánás külterületén, szerda délután. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat a személygépkocsi két utasát kórházba szállította.

Szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket egy lakásban szerdán Debrecenben, a Zeller utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók méréseket végezték, melyek kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A lakásban cserépkályha és két gázkonvektor is működött. A kályha felülvizsgálatáig a lakás fűthető maradt. A lakó nem sérült meg.

Árokba csúszott, majd kerítésnek ütközött egy autó Sárándon. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, a mentőszolgálat pedig a két utast kórházba szállította.

Árokba csapódott, majd a tetejére borult egy autó szerda este Földes és Tetétlen közötti útszakaszon. A püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállították.

Több millió forintos támogatás a gyerekek gyógyulásáért

Automatikus titkosítani fogja a személyes üzeneteket a Facebook és az Instagram

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek