Hajdú-Bihar
2021-08-04

Nem sikerült a forgalmi vizsgája, ivott, majd balesetet okozott egy férfi Biharkeresztesnél

Azért kellett újra vizsgáznia, mert ittas vezetés miatt elvették a jogosítványát.

Nem sikerült a forgalmi vizsgája, ivott, ezután balesetet okozott egy férfi Biharkeresztesnél tavaly novemberben, a rendőrség befejezte az ügy vizsgálatát. A rendőrségre tavaly november 7-én a délelőtti órákban érkezett bejelentés a balesetről. A bejelentő elmondta, hogy nagy sebességgel előzte meg őt egy gépkocsi, azonban a sofőr nem tudta befejezni a manővert, lesodródott az útról, majd a tetejére borulva állt meg.

A jármű vezetője könnyű sérüléseket szenvedett a balesetben, így a rendőrök még a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, ami pozitív értéket mutatott, ezért őt előállították a rendőrkapitányságra további mintavételre. A 30 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a felelősségét a baleset okozásáért és azt is elmondta, hogy valóban alkoholt fogyasztott mielőtt a volán mögé ült.

Magyarázata az volt, hogy a történtek előtt megbukott a forgalmi vizsgáján és elkeseredésében iszogatni kezdett. Vezetési tudásáról egyébként azért kellett újra számot adnia, mert korábban ittas járművezetés miatt elvették a jogosítványát a hatóságok. A sikertelen vizsga után iszogatni kezdett, majd hazament és elindult az autójával kocsikázni. A rendőrség ittas vezetés miatt folytatott nyomozást a férfival szemben, az ügy iratait pedig most átadta az ügyészségnek.

Fotó: police.hu

Kapcsolat

Lopott kerékpárok tulajdonosait keresik a debreceni rendőrök

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek