Hajdú-Bihar
2023-08-10

Elkerülheti a bíróság előtti felelősségre vonást a lopást megvalósító hajdúszoboszlói nő

A Hajdúszoboszlói Járási Ügyészség a lopás vétsége miatt indult ügyben a gyanúsítottal szemben a büntetőeljárást 1 év időtartamra felfüggesztette.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságon kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt indult büntetőeljárás a hajdúszoboszlói nő ellen, aki 2023. április 5-én az esti órákban vásárlóként megjelent Hajdúszoboszlón az egyik pizzériában, ahol kihasználva azt, hogy a kiszolgáló pult közelében nem volt eladó, a pult belső részéből ellopta az egyik ott dolgozó sértett bőr pénztárcáját a benne lévő 82.000 forint készpénzzel együtt.

A gyanúsított cselekményét észlelve a sértett felszólította a nőt, hogy azonnal adja vissza a pénztárcát, a gyanúsított ennek eleget is tett, így az általa okozott lopási kár megtérült.

A Hajdúszoboszlói Járási Ügyészség a feltételes ügyészi felfüggesztés törvényi feltételeinek vizsgálatát követően megállapította, hogy jelen ügyben ez az ügyészi intézkedés alkalmazható, ezért a gyanúsított ellen lopás vétsége miatt indult büntetőeljárást határozatával 1 év időtartamra felfüggesztette.

Amennyiben a feltételes ügyészi felfüggesztés időtartalma eredményesen eltelik, a Hajdúszoboszlói Járási Ügyészég a gyanúsított ellen indult büntetőeljárást meg fogja szüntetni.

A DEAC frizbise aranyat szerzett az Őrség Openen

Nyáron is aktívak az egyetem dolgozói

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek