Hajdú-Bihar
2023-07-27

Szerdán történt események

Továbbra is a műszaki mentések határozták meg a vármegye tűzoltóinak szerdai napját.

Szerdán Debrecen több utcájából is leszakadt faágak miatt érkezett segélyhívás a vármegyeszékhely tűzoltóihoz. A Hold utcában, a Vasvári Pál utcában, a Szoboszlói úton, a Ruyter utcában és az István úton, két helyen is szükség volt a tűzoltók munkájára. Reggel az Árpád téren egy parkoló fára szakadt egy fa tizenöt méteres ága. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Hajdúszoboszlón a Szilfákalja utcában egy leszakadt faágat távolítottak el a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók, a Rákóczi utcába pedig egy vízzel elöntött pince szivattyúzása miatt vonultak.

A berettyóújfaui hivatásos tűzoltókhoz a Csillag utcában elöntött mélygarázs miatt érkezett riasztás. A tűzoltók kiszivattyúzták a vizet. A Bessennyei lakótelepen és a Hunyadi utcában pedig leszakadt faágak eltávolítását végezték el a helyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével.

Személygépkocsira dőlt egy fa szerdán reggel Püspökladányban, a Jog utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát.

Komádiban a Bem József utcában egy tíz méteres akácfa több ága járdára dőlt, ami a gyalogosforgalmat veszélyeztette. A komádi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész segítségével a veszélyes faágat eltávolították.

Zamioculcas

Jó volt a megérzés

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek