Hajdú-Bihar
2023-04-14

Többször is riasztották a tűzoltókat

Tűz volt Debrecenben és Hajdúböszörményben, baleset pedig Nyíradonyban és Ebesen.

Tegnap délelőtt kigyulladt egy ház Debrecenben, a Nagycsere tanyán. A épület teljes terjedelmében lángolt, körülötte száz négyzetméteren az avar is égett. A debreceni hivatásos tűzoltók riasztották, akik két vízsugárral és kéziszerszámokkal határolták körbe a lángokat és oltották el a tüzet. A ház lakója nem sérült meg, de ideiglenesen rokonokhoz költözött.

Ezer négyzetméteren égett a gaz csütörtökön Hajdúböszörményben, a Nagy-Bocskai szőlő dűlőben. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Két autó ütközött össze Nyíradony külterületén. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járműveket és elvégezték az áramtalanítást. Kifolyt a hűtővíz is, ezért azt az útról felitatták. Egy embert a mentőszolgálat kórházba szállított.

Egy fa egyik ága lehasadt és a magasban fennakadt tegnap a debreceni Serház utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók emelőn át eltávolították az ágat.

Csütörtök este egy autó villanyoszlopnak ütközött Ebesen, a Diószegi tanyán. A villanyoszlop kiborult, az autó vezetője pedig a roncsolódott autóba beszorult. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járművet és az autó vezetőjét kiemelték, majd átadták a mentőszolgálatnak. 

Riválisokkal csapunk össze

Húsz éves a csontvelő-transzplantáció a Debreceni Egyetemen

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek