Hajdú-Bihar
2023-02-09

Tegnap is vonultak az egységek Hajdú-Bihar vármegyében

Tűz volt Balmazújvároson és Vámospércsen, majd ismét műszaki mentésre riasztották a tűzoltókat.

Egy garázsban keletkezet tűz kedd reggel Balmazújvárosban, az Iskola közben. Az épület teljes terjedelmében lángolt. A hajdúszoboszlói hivatásos és a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók vonultak, majd három vízsugárral megfékezték a tüzet.

 

Reggel egy műhelyben keletkezett tűz Vámospércs határában. Az ötszáz négyzetméteres csarnokban egy traktor is állt. A jármű teljes terjedelmében lángolt, a csarnok tetőszerkezete is égett. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy szabadnapos tűzoltó nyolc, különböző töltetű palackot vitt ki az épületből. A tűzoltók három vízsugárral körülhatárolták az lángokat, majd megfékezték a tüzet. 

 

Egy nagyméretű akácfa rádőlt egy kerítésre Sárrétudvariban, a Kossuth utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

 

Fa miatt riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat. Debrecenben, a Hétvezér utcában egy fa a villanyvezeték felé dőlt meg, ezért az az egység kivágta. 

 

Derecskén, a Szabadság utcában egy fa az internet vezetékre dőlt, ezért az a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók mentőkötél segítségével és motoros láncfűrésszel eltávolították a fát. Szintén Derecskén, a Huszár utcában a szél egy nagyméretű kaput mozdított el, amely így a gyalogos forgalomra veszélyt jelentett. A tűzoltók kézi erővel visszahelyezték a kapu sarkát.

 

Három autó ütközött össze kedden a 4-es számú főúton Hajdúszoboszló közelében. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták és áramtalanították. A balesetben senki sem sérült meg.

DEDM – még többen mozoghatnak

Az idei tél legalacsonyabb hőmérsékletét mérték Erdély legtöbb településén

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek