Hajdú-Bihar
2022-01-07

Csütörtökön több nagyobb beavatkozás

Debrecenben, Nagyhegyesen, Hajdúszoboszlón és Hajdúböszörményben is vonultak az egységek.

Nagyhegyesre tűz miatt vonultak az egységek, este balesethez riasztották őket Debrecenben.

 

Tűz keletkezett egy melléképületben Nagyhegyesen, a Jókai utcában csütörtök hajnalban. A lángok átterjedtek a lakóépület tetőszerkezetére is. A hajdúszoboszlói és a debreceni hivatásos, valamint a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók mellett a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre vonult. A tűzoltók öt vízsugárral határolták körbe az épületet, majd eloltották a tüzet, ezzel megakadályozták, hogy a ház is leégjen. A mentőszolgálat is a helyszínre érkezett, a ház egyik lakóját kórházba szállította.

 

Árokba csúszott egy autó Hajdúszoboszló és Hajdúszovát között tegnap. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók elvégezték az áramtalanítást. A mentőszolgálat egy embert kórházban szállított.

 

Debrecenben, a Busi utcában egy négy méteres fa a forgalmat veszélyeztette, ezért az a tűzoltók kivágták dugólétrán át motoros láncfűrésszel.

 

Kigyulladt egy elektromos bojler csütörtök este Hajdúböszörményben, a Tizenhárom vértanú utcában egy társasház egyik lakásában. A tűzoltók kiérkezésére az egyik szomszéd elvégezte az áramtalanítást, a tüzet eloltották és meg kezdte az átszellőztetést. 

 

Egy elektromos betegszállító gépjármű és egy személyautó ütközött össze csütörtök este Debrecenben, a Böszörményi út és Akadémia utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltók mellett a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is vonult. Az egységek átvizsgálták a járműveket és áramtalanítottak A személyautóban ketten utaztak, nem sérültek meg. A betegszállítóban csak a sofőr volt, vérmintákat szállított. Őt a mentőszolgálat kórházba szállította, a vérmintákat pedig átpakolták egy másik járműbe.

Megújul a Tócóskert

Romániában a textilmaszkok viselői is bírságra számíthatnak

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek