Egyetem Tér
2020-07-08

Csütörtökön lejár a dokumentumpótlás és sorrendmódosítás határideje

A Debreceni Egyetemre felvételizőknek legkésőbb 2020. július 9.-ig, csütörtökig van lehetőségük arra, hogy benyújtsák a még hiányzó dokumentumokat, illetve módosítsanak a megjelölt szakok sorrendjén.

A módosítást a diákoknak csak egyetlen alkalommal van lehetőségük megtenni, a februári jelentkezéskor megadott képzések közül, ezt az E-felvételi Sorrendmódosítás menüpontjában tehetik meg. a sorrendmódosításkor új képzést már nem tudnak rögzíteni.

A pontszámításhoz szükséges dokumentumokat a felvi.hu honlapról elérhető E-felvételi rendszer Dokumentumok menüpontjában tölthetik fel, és ugyanitt követhetik nyomon elbírálásukat a felvételizők. 

A 2020 szeptemberében induló képzések ponthatárait várhatóan július 23-án hirdetik ki, azok elsőként a felvi.hu oldalon lesznek elérhetőek. Arról, hogy a felvételiző mely képzésen kezdheti meg tanulmányait szeptemberben, legkésőbb 2020. augusztus 5-től az E-felvételi Hivatalos iratok menüpontjában találhatnak elérhető információt. A döntésről minden jelentkezőt e-mailben is értesítenek. 

Színes élet

Ingyenesen biztosít szúnyoglárva- irtó tablettákat az önkormányzat

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek