Debrecen
2024-04-11

Az elmúlt évek legnagyobb katta-bébibummjával és egyedülálló élményfotó-szolgáltatással vár a Zoo Debrecen!

 A Katta-sétány mindig kíváncsi és játékos lakóinak háza táján is mozgalmasan telt a szezonkezdet a Zoo Debrecenben, ahol Debrecen város napjának alkalmából ma négy egészséges utód születéséről adhatnak hírt.

Az egyelőre ismeretlen nemű apróságokat a szerencsés látogatók születésük óta megpillanthatják kifutójukban – egyelőre általában óvó anyjukra csimpaszkodva –, a húsvét óta teljes kínálatával váró Állatok Akcióban program keretében pedig testközelből is megismerkedhetnek e közönségkedvenc fajjal.

Sőt, a Park május 1-től induló megújult élményfotó-szolgáltatása keretében kézzel fogható emléket is szerezhetnek kedvenc pillanataikról. Az Állatok Akcióban programot – többek között a zsiráfok reggelijét, a testközeli pingvinbemutatót és a nagyragadozók portyáját – végigkísérő zoofotó-szolgáltatás május 1. és október 31. között professzionális eszközökkel biztosítja látogatásunk legszebb pillanatainak megörökítését, így nekünk csak az élményre kell figyelnünk.

Az elkészült fotókat 2000 Ft-os darabáron kaphatjuk meg digitális formában a helyszínen vagy papíralapon az ajándékpavilonban.

Ujjgyakorlat volt az új gyakorlat

Ír nagyköveti vizit az egyetemen

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek