Debrecen
2024-03-22

Zootábor a Zoo Debrecenben és a Sziget-kékben

Nyáron a város leggazdagabb tábori kínálatával, tavalyi árakon várják a gyermekeket.

A Zoo Debrecen az idei nyári szünetben is egyedülálló programot kínál az általános iskolásoknak a zootábor keretében, amely a csaknem négy évtizedes hagyománnyal bíró, de évről évre megújuló magyar nyelvű turnusok mellett immár az angol, a német és a kínai nyelvbe és kultúrába is bevezeti az érdeklődő gyermekeket.

A táborozók szakképzett zoopedagógusok útmutatásával vehetnek részt élménypedagógiai és zoopedagógiai foglalkozásokon, és pillanthatnak be a Park kulisszái mögé, amely során életre szóló testközeli élményekkel és emlékekkel gazdagodhatnak a Nagyerdő szívében. Megismerkedhetnek a távoli vidékek egzotikus állatainak viselkedéseivel, életmódjával és takarmányozásával, valamint a napi állatkerti munkálatokkal és a botanikai gyűjtemény különlegességeivel. A hétfőtől péntekig tartó és napi háromszori étkezést magában foglaló gazdag napközis programon mindemellett csapatépítő játékokon és kézműves foglalkozáson is részt vehetnek, de a felelős állattartással kapcsolatosan is bővíthetik tudásukat. A tábori hét méltó zárásaként a Vidámpark játékgépei gondoskodnak majd felhőtlen szórakozásukról.

Idei újdonságként a Park egy-egy turnusban kifejezetten az angol, a német és a kínai nyelv és kultúra iránt is érdeklődő iskolásokat fogadja, de külön angol nyelvű turnust indít a térségben élő külföldi gyermekeknek is.

Az idei magyar nyelvű zootábor díja tavalyhoz képes változatlanul 55.000 Ft/fő/turnus, az angol, német, és kínai turnusoké pedig 69.000 Ft/fő/turnus, amelyből az együtt regisztráló testvérek az évek hagyományához híven 10%-os kedvezményt kapnak. Jelentkezni kizárólag a zootábor online regisztrációs felületén lehet bankkártyás vagy SZÉP kártyás fizetéssel, további információk a Park honlapján olvashatók.

 

 


TÁBOROK A SZIGET-KÉK TEMATIKUS JÁTSZÓPARKBAN

 

A Sziget-kék Tematikus Játszópark kicsengetéstől becsengetésig 9 héten át szervez napközis élménytáborokat az óvodás és kisiskolás korosztálynak 25 fős turnusokban a kellemes és tartalmas szünidei kikapcsolódás jegyében. A gazdag tematikus kínálatot úgy állították össze, hogy a legkülönfélébb érdeklődésű gyermekek is megtalálják benne a nekik valót, legyen szó mozgásról és táncról, művészetekről és kézművességről vagy éppen a természet ismeretéről és szeretetéről.

A mesés környezetnek és színvonalas közreműködőknek köszönhetően egyaránt garantált a felhőtlen hangulat és a szórakozva-játszva tanulás és fejlődés. A fejenként 45.000 Ft-os részvételi díj napi háromszori étkezést is magában foglal 10%-os testvérkedvezménnyel. Online jelentkezés hamarosan!

 

Június 24-28. – Kincskereső kalandtábor

Július 1-5. – Alkotó művészeti tábor

Július 8-12. – Így tedd rá! tábor

Július 15-19. – Ritmus-zenei tábor

Július 22-26. – Óperenciás kreatív mesetábor

Július 29. - augusztus 2. – Cserebogár bábos tábor

Augusztus 5-9. – Tilinkó hagyomány tábor

Augusztus 12-16. – Ritmus-zenei tábor

Augusztus 26-30. – Sziget-kék vakációs tábor

 

Forrás: www.zoodebrecen.hu                           

Az alapszakasz-elsőség lesz a tét a rangadón

A magasban és a mélyben dolgozók biztonságáért

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek