Debrecen
2024-02-28

Még kaphatók jegyek az egyetemi szektorba

Több mint ezer belépő kelt már el – de még van lehetőség vásárlásra – a Debreceni Egyetem szektoraiba a szerda esti, 19 órától kezdődő DVSC-FTC MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőre. Az összecsapás kiemelt jelentőségű, nem csupán a két klub és a szurkolóik között régóta fennálló rivalizálásból kifolyólag, hanem abból a szempontból is, hogy aki túllép az ötödik fordulón, marad esélye a végső sikerre a kupában.

A 2023/2024-es szezonban is elérhetőek a kedvezményes egyetemi jegyek a DVSC hazai mérkőzéseire (elővételben 1000 forint, meccsnapon 1500 forint) a Nagyerdei Stadion legkedvezményesebb egyetemi közösségi (D7-D8) szektoraiba.

Az esti mérkőzésen a nézőszám a tízezret is meghaladhatja, az időjárás biztosan kegyes lesz, tehát minden adott egy emlékezetes összecsapáshoz. A felek nemrégiben az NB I-ben is farkasszemet néztek, akkor a Loki méltó ellenfele tudott lenni a bajnoki címvédőnek. Szrdjan Blagojevics együttese eltökélt, le akarják győzni a Fradit, amire itt a remek lehetőség.

Az egyetemi belépők a nagyerdeistadion.hu weboldalon egyetemi felhasználói azonosítóval történő bejelentkezést követően érhetők el, és akár UniPass kártyára feltöltött összeggel is megvásárolhatók.

Sajtóközpont

Csapatmunkában ismerkedtek az MI-vel

Karrierhét a Debreceni SZC Vegyipari Technikumban

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek