Debrecen
2023-10-18

Idén ötnapos Halloweeni Szezonzáróra készül a Zoo Debrecen!

Az ország első vidéki állatkertje és egyetlen klasszikus vidámparkja idén öt napon át tartja rettegésben látogatóit egy hátborzongató programsorozattal, amely keretében október 27. és 31. között izgalmas látvány- és műsorelemek varázsolják lebilincselővé a vidámparki szezon utolsó napjait. A tavalyi sikerre való tekintettel idén is lidérces állatkerti programok színesítik majd a hosszú hétvégét, amelyet az október 31-i, 16:00 és 23:00 óra között megtartott Halloween-parti koronáz majd meg.

Október 27-től 31-ig minden nap kísérteties környezet várja a látogatókat, amelyben a már jól ismert élményelemek alkalomhoz illő maskarába bújnak. Vérfagyasztó utazásra hív majd a Szellemvasút, és borzongásra csábít a Kísértetház. A nyolclábú ragadozók birtokba veszik a PókÓl legsötétebb zugait. Egész napos látnivalót kínálnak az Állatok Akcióban program lélegzetelállító látványetetései, tematikus szakvezetéseken pedig apokrif lényekkel ismerkedhetünk meg, de kincskereső térkép segítségével izgalmas felfedezőútra is indulhatunk.

Természetesen a szezon utolsó élményeit tartogató Vidámpark mind a 23 játékeleme, köztük az idén átadott Barokk körhinta is rendelkezésre áll majd, varázskarszalaggal ráadásul október 28-án és 29-én egész nap, 31-én pedig egész este korlátlanul.

Október 31-én, 16:00 és 23:00 között megannyi rémséges és misztikus teremtmény uralja majd a Parkot, ahol tűzikovácsok boszorkánypatkolása, rémek keringője, lidérces diszkó, bátorságpróba, zombivonulás, boszorkánytánc, tűzzsonglőr-bemutató, a Torres Dani Trió Día de Muertost idéző koncertje, valamint zsDav, Jánosik Gergő és Aida youtuberek közönségtalálkozója várja majd a bátor vendégsereget. Arra biztatunk minden érdeklődőt, hogy öltse fel legrémisztőbb maskaráját és mérettesse meg magát a rémségek szépségversenyén!

Debreceni kutatók az izomsorvadás eredményesebb kezeléséért

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek