Debrecen
2023-11-27

Szavazzon a Debreceni Advent legszebb faházára és legkedvesebb árusára!

A karácsonyi vásár árusai idén is elbűvölően dekorálták standjaikat Debrecen belvárosában, hogy a látogatókat minél szebb látvány fogadja a Debreceni Adventen. A vásár szervezője arra szeretné buzdítani a közönséget, hogy szavazzanak a legszebbnek ítélt karácsonyi házikóra és a legkedvesebb kiszolgálásra.

A hétvégén megnyitotta kapuit a Debreceni Advent, ahol 75 karácsonyi hangulatú faházikó kínál modern vagy éppen tradicionális, kézzel készült termékeket, és több mint 20 pultnál ünnepi kulináris különlegességek széles választékából válogathat a vásár közönsége kedves és segítőkész kiszolgálás kíséretében. A verseny célja, hogy a Debreceni Advent megtalálja a legszebb dekorációval díszített adventi faházat, és a legjobb kiszolgálást nyújtó kereskedőt vagy vendéglátót, ezért három kategóriában lehet jelölni közönségdíjra az arra érdemeseket.

Jelölje (1) a legszebb megjelenésű vendéglátó egységet, (2) a legszebb megjelenésű kereskedő egységet, (3) a legjobb kiszolgálást nyújtó vendéglátót vagy kereskedőt. Szavazni online a Debreceni Advent weboldalán lehetséges a faházakon található sorszám és a kategória megjelölésével egészen december 13. 12:00 óráig.

A közönségdíj nyerteseit a leadott szavazatok összesítését követően hirdeti ki a szervező, melyre december 16-án, szombaton 16:30 órakor kerül sor a Kossuth téren. A nézőközönség előtt derül ki, hogy ki nyeri idén a Debreceni Advent „Legszebb Karácsonyi Faház”, „Legszebb Karácsonyi Hütte” és „Legkedvesebb Karácsonyi Árus” címeit. A nyertesek díszoklevelet kapnak, továbbá a nyertes faházakra kikerül az elnyert cím táblája is, így hirdetve szolgáltatásuk minőségét a közönségnek.

Látogassa meg a Debreceni Adventet már ezen a hétvégén, és biztassa Ön is Facebookon vagy Instagramon az ünnepi hetek látogatóit a @debreceniadvent vagy a #debreceniadvent hashtaggel a szavazásra.

kép: Papp László polgármester Facebook oldala

Doktorrá fogadom!

Újabb erdélyi ellenfél érkezik

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek