Debrecen
2023-11-23

Hétvégi kikapcsolódásra várja a családokat a Vojtina Bábszínház

Vasárnap ismét a fantasztikus képességekkel bíró Vitéz László küzd meg ellenfeleivel a Vojtina Bábszínház Színháztermében. A Malombonyodalom című előadásban – ezúttal sem feledkezve meg palacsintasütőjéről és piros sapkájáról − Molinári bácsi segítségére siet, megküzd a szellemmel, az ördöggel, sőt még a halállal is szembeszáll.

A magyar bábszínházi kultúra egyik legismertebb, legelevenebb alakja velünk él, sosem öregszik meg, jellegzetes, humoros szófordulatai pedig a kicsiket és a nagyokat is megnevettetik.

Vitéz László – Malombonyodalom című előadás a Kemény Henrik nevéhez fűződő hagyományra és művészi minőségre épít. A bábokat Baditz Dávid kelti életre, a darabot Schneider Jankó rendezte Veres András szövegkönyve alapján. Az előadást 3 éves kortól ajánlják. Kezdési időpont: 10 óra.

Tánccal, énekkel, mesével várják a legkisebbeket ugyanezen a napon (november 26-án) 10 órától a Kálvin téri Játszószínházban. A Babusgatóban három év alatti gyerekek vehetnek részt a szüleikkel. A foglalkozásokon a játékot, a táncot, a mondókát és a mesét muzsikus játéka kíséri, miközben öt felnőtt játszó szabályozza az idő lüktetését.  
A Babusgatóra csak az előre bejelentett baba-szülő párokat tudják fogadni. 

A mesés Debreceni Advent első hétvégéjének programkínálata

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek