Debrecen
2023-11-16

Ismét AdományoZOO Napra készül a Zoo Debrecen

Tavaly megkezdett hagyományához híven a 200 állatfaj 900 egyedéről egész évben gondoskodó Zoo Debrecen szeretné e gondoskodás kiterjesztésével minél szélesebb körben elérhetővé tenni az általa nyújtott kikapcsolódási, illetve élmény- és tudásszerzési lehetőségeket, így az adventi időszakhoz és az ünnepekhez közeledve örömmel jelenti be, hogy november 25-én ismét AdományoZOO Napot tart.

A Széles Diána alpolgármester védnökségével megvalósuló kezdeményezés keretében aznap 9:00 és 16:00 között mindenki fejenként 500 Ft-os regisztrációs belépővel látogathatja az intézményt, amely ezért a jelképes jegyárért cserébe azt kéri, hogy a vendégek lehetőségeikhez mérten hozzanak magukkal tárgyi adományokat (gyermekkönyvet, tartós élelmiszert, higiénés termékeket, iskolai eszközöket, édességet).

A felajánlásokat a Debreceni Karitatív Testület fogadja és juttatja el a rászorulókhoz. Az egész napos látnivalót kínáló Állatok akcióban program mellett adventi barangolójáték, mesematiné, alkotósarok, helyben sütött fánk, a Samburu panorámateraszon kialakított lélekmelegítő beszélgetőpont és közös faültetés várja majd a nagyközönséget, de a legkisebbek már a Mikulás kívánságládájába is bedobhatják otthon vagy a helyszíni alkotókuckóban elkészített levelüket vagy rajzukat.

A jelképes áron megváltható belépővel minden programelem díjmentes, de támogatói belépő váltására és kedvenc állatuk örökbefogadására is lesz lehetőségük mindazoknak, akik szeretnének hozzájárulni az intézmény fejlődéséhez és lakóinak jólétéhez.

Egyetemi tanári kinevezések

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek