Debrecen
2021-03-18

Segítse adója egy százalékának felajánlásával és támogatói jegy vásárlásával a Debreceni Állatkert lakóit

A koronavírus-járvány elleni óvintézkedésként az ország állatkertjei 2020. november 11. óta, több mint 4 hónapja tartanak zárva, immár második ízben. Ez idő alatt, a látogatói belépőkből származó bevételek hiánya ellenére kell szakszerűen gondoskodniuk az állatok jólétéről és elvégezniük a szükséges karbantartásokat.

 

Az állatkerteknek legutóbb tavaly tavasszal volt ekkora szükségük a támogatásra, a debreceni intézmény pedig nagyon hálás mindazoknak a cégeknek és magánszemélyeknek, akik eddig pénzbeli vagy tárgyi felajánlással, egy-egy nekik kedves lakó örökbefogadásával, vagy önkéntes munkával segítették és segítik fennmaradását e nehéz időkben.

A közvetlen támogatásra mindenkinek lehetősége nyílik személyi jövedelemadója egy százalékának felajánlásával, amelyről 2021. május 20-ig rendelkezhet – ez semmiféle plusz költséggel nem jár, a park lakóinak ellátásában azonban hatalmas segítséget jelentene:

www.zoodebrecen.hu/egyszazalek

Továbbá a zárva tartás alatt is üzemel az intézmény nemrég megújult online jegyértékesítési rendszere, amelyen keresztül támogatói belépő is váltható. Amellett, hogy megvásárlásával fokozottan segíthetjük az állatkert fennmaradását, természetesen a támogatói jegy is felhasználható belépőként az újranyitást követően a vásárlástól számított egy éven belül – ráadásul az ország egyetlen vidámparkját is magában foglaló intézmény hálája jeléül mindazok, akik a zárvatartás alatt vásárolnak online támogatói belépőt, látogatásuk alkalmával ajándékkört tehetnek majd a Kisvasúton.

A támogatói belépő megvásárolható a www.ticketbase.eu/zoodebrecen oldalon, a további támogatási lehetőségekkel kapcsolatban pedig a park honlapja nyújt részletes tájékoztatást: www.zoodebrecen.hu/tamogatas

Az állatkert ezúton is megköszön minden segítséget!

Bach Mindenkinek

Nem lesznek lezárások Húsvétkor Horvátországban

Gyönyörű Tamara

Szerző
Hasonló cikkek