Debrecen
2023-10-05

A Debreceni Nemzetközi Repülőtéren nyit ibis Styles szállodát az Accor

Az Accor, a világ egyik vezető szállodaüzemeltető vállalata bővíti elismert márkákból álló portfólióját Magyarországon, ezzel tovább erősítve jelenlétét az ország keleti régiójában. A csoport a debreceni repülőtéren nyit ibis Styles szállodát, amely 2025-ben fogadja majd az első vendégeket.

Az Accor megerősíti vezető pozícióját a közép- és kelet-európai szállodaiparban. Kelet-Magyarország egyik legnagyobb befektetési és fejlesztési csoportjával, a Xanga Csoporttal kötött megállapodásnak köszönhetően az Accor Magyarország második legnagyobb városában nyit ibis Styles szállodát. Az épülő ibis Styles lesz az első szálloda, az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében.

„Debrecen jelentős szabadidős és kulturális célpont Magyarországon, valamint a keleti régió kulcsfontosságú üzleti és gazdasági központja, hatalmas gazdasági fejlődési potenciállal– mondta Dilek Sezer, az Accor délkelet-európai fejlesztési igazgatója. – Egyedülálló lehetőség számunkra, hogy márkánk fémjelzi majd a Debreceni Nemzetközi Repülőtér első szállodáját, és – a Mercure Debrecen közelmúltbeli megnyitását követően – megszilárdíthatjuk debreceni jelenlétünket, tovább bővítve regionális hálózatunkat.”

„A XANGA több mint két évtizede foglalkozik kulcsrakész ipari és logisztikai létesítmények bérbeadásra történő fejlesztésével. Számos nemzetközi cég számára tettük lehetővé, hogy Debrecenbe telepítse üzleti tevékenységét. A Debreceni Nemzetközi Repülőtér korábbi üzemeltetőjeként cégcsoportunk mindig is elkötelezett volt a környék infrastruktúrájának fejlesztése iránt. Az elmúlt évtizedben ott kialakított több mint 30 ezer négyzetméternyi cargo, logisztikai és irodaterület mellett most a repülőtér üzleti környezetét bővítjük egy új szállodával, amelyre a város élénk gazdasági élete miatt egyre nagyobb szükség van” – mondta Herdon István, a XANGA Befektetési és Fejlesztési Csoport vezérigazgatója.

Az újépítésű szálloda négy emeleten 73 modern, kényelmes szobával és 20 apartmannal rendelkezik majd. A vendégek éttermet, bárt és kávézót is igénybe vehetnek, az üzleti utazók számára pedig tárgyalóhelyiségek állnak rendelkezésre. A szálloda a tervek szerint 2025 második felében nyílik meg.

Debrecen jól ismert oktatási és kulturális centrum, a keleti régió legfontosabb gazdasági központja, számos nemzetközi vállalat otthona. Az elmúlt években Debrecen rengeteg nagyszabású regionális, országos és nemzetközi kulturális, sport- és üzleti rendezvénynek adott otthont. A város a régió gazdasági fejlődésének motorja: ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy 2015 óta közel 18 500 új munkahely jött létre, és több mint 12 milliárd euró működőtőke érkezett a városba, köztük a BMW Group új, ipar 4.0-ás iFactory-je. A város fejlődése a nemzetközi szakértők figyelmét is felkeltette, hiszen a Financial Times 2021-ben Debrecent a világ első tíz városa közé sorolta az összesített FDI stratégia kategóriájában.

A Debreceni Nemzetközi Repülőtér Magyarország második legfontosabb nemzetközi repülőtere, dinamikusan növekvő utasforgalommal. A rekord utasszám 2019-ben, a Covid-19 járvány előtti utolsó évben volt, amikor a repülőtéren 600 ezer utas fordult meg. A 2022-ben regisztrált utasok száma meghaladta a 250 ezret, a 2023-ra várható utasszám 300 ezer. Iparági becslések szerint az utasforgalom 2025 körül állhat vissza a 2019-es szintre, 2030-ig pedig elérheti a 1,5-2 milliót.

Az ibis Styles szállodamárka az Accor csoport tagja. Nemcsak egyedi dizájnjukról, hanem a felejthetetlen élményígéretről is híresek, melyet a vendégek nagyra értékelnek. Ennek megfelelően minden szállodában más és más, pontosan kidolgozott vezérmotívumot találunk. A márka szállodái pozitív, optimista légkört garantálnak, modern környezetben. A szállodai élmény az egyéni igényekhez van igazítva minden egyes tartózkodás esetén. A több mint 45 országban, több mint 560 helyszínen működő ibis Styles szállodák mindenki számára nyújtanak valami különlegeset – legyenek a vendégek párok, családok, barátok, vagy üzleti vendégek.

Az ibis Styles az ibis szállodacsoport középkategóriás „economy” márkája. Legfőbb megkülönböztető jegye a kreatív design iránti szenvedély, a kreativitás és a szórakoztató, magával ragadó légkör. A gondosan és precízen kiválasztott egyedi vezérmotívumra épülő dekorációnak köszönhetően a márka minden egyes szállodája optimizmussal teli hangulatot garantál, modern, lenyűgöző környezetben. A márka filozófiájának megfelelően a szállodák egyedi vezérmotívuma teljesen más történetmeséléssel lep meg, magával ragadó világába invitálva így a vendégeket. A hangulatot kiegészíti a szálloda csapata, apró és kellemes szolgáltatásokkal lepve meg a vendégeket, minden egyes tartózkodást egyéni igényeikhez igazítva. Minden ibis Styles egyedi, kialakításuk utal a kiválasztott helyszín hagyományaira, történelmére vagy kultúrájára. A márka a világ egyik vezető szálloda-csoportja, az Accor része, amely 110 országban több mint 5400 szálláshelyen és 10 000 vendéglátóhelyen kínál a vendégeknek egyedi és felejthetetlen élményeket.

Old money stílus

Sikeres újranyitás a Klinikai Központ családbarát szülészeti ellátásában

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek