Debrecen
2023-10-04

Elkészült a Kemény Zsigmond utca III. ütemének nagyfeleületű aszfaltozása

A részletekről 2023 október 4-én tartott sajtótájékoztatót Becsky István a városrész önkormányzati képviselője és Tasó László országgyűlési képviselő.

Becsky István a terület önkormányzati képviselője elmondta, hogy kicsivel több, mint egy hónappal ezelőtt kezdődött meg a Kemény Zsigmond utca III. ütemének aszfaltozása, aki hozzátette: „Örömmel jelentem be, hogy 230 méteren ez a szakasz elkészült.”

A képviselő kiemelte, hogy ez a fejlesztés kiemelt jelentőséggel bír a lakosok mellett az óvodába járó gyerekek családjainak is. A lakosok és az itt közlekedők jelezték korábban, hogy szükséges az útszakasz és a parkolók megújítása, ami most önkormányzati forrásból megvalósult. A beruházás költsége 42 millió forint volt.

Becsky István elmondta azt is, hogy a környéken még az idei évben a Cserei utcán indulnak el aszfaltozási munkálatok.

Tasó László országgyűlési képviselő annak fontosságát hangsúlyozta, hogy az önkormányzati képviselők a lakosság kéréseit meghallgatva tudjanak kompromisszumra jutni az igényekkel kapcsolatban. Véleménye szerint Becsky István képviselő körzetében ez a munka rendkívül sikeresen zajlik.

Az országgyűlési képviselő hozzátette, hogy az elmúlt időszakban számos fejlesztés érintette ezt a körzetet. Ezek a fejlesztések pedig mind az ott élő lakosság mindennapjainak megkönnyítését célozzák.

Tasó László a folyamatban lévő fejlesztésekről elmondta, hogy jelentős beruházás a 471-es számú főút belterületi szakaszának megújítása, ahol számos lakossági igényt is befogadtak már.

A képviselő azzal zárta gondolatait, hogy továbbra is törekedni fognak a lakosság kéréseinek teljesítésére a legjobb minőségben és a legrövidebb határidővel.

Rangsorok: tudatosan a világ élvonalában

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek