Debrecen
2023-09-20

Ilyen volt a hetedik yoUDay

Épp egy hete robbantotta fel a Nagyerdei Stadiont az Európa szerte is egyedülálló Debreceni Egyetem tanévnyitó showja. Az idei évben is teltház volt, azaz huszonháromezer ember töltötte meg a stadiont, ahol olyan előadók léptek fel, mint Dzsúdló, a Valmar, Csepregi Éva és Végvári Ádám, Nagy Feró, Zalatnai Sarolta, valamint Korda György és Balázs Klári.

Bár az egyetemista korosztályról beszélünk, de az ő körükben is nagy sikernek örvendenek az idősebb előadók, akik fergeteges hangulatot csináltak szerda este a stadionban. A Reptér idén sem maradhatott el, az előző évhez képest azonban Korda György és Balázs Klári élőben énekeltette a hallgatókat, de Nagy Feró és Csepregi Éva is elkápráztatta a közönséget.

Nagy Feró kiemelte az FM90 Campus Rádió Helló Debrecen műsorában:

,,Az ember mindig úgy megy fel a színpadra, hogy majd tapsolnak és majd lesz valahogy.  Ami azonban ott történt, az minden előzetes várakozásomat felülmúlta. Én is elkezdtem futkározni örömömben, olyan aranyos közönség volt. Kimentem és szó szerint elszabadult a pokol."

A Neoton Familia énekesnője, a show utáni értékelő interjúban elmondta:

,,Megmondom őszintén engem a színpad nagyon fel tud dobni és ott érzem magam a legjobban. Kipihenem a fáradalmaimat. Nagyon jól éreztem magam és nagy szeretettel néztem a kollégákat, mindenki annyira fel volt dobva. Nagyon jól összerakott műsor volt és úgy érzékeltem, hogy a közönség is élvezte."

A tanévnyitó show házigazdái ebben az évben is rádiónk műsorvezetői Gábor Betti és Burai Árpi voltak, akik így értékelték az estét:

,, A tavalyi év után idén is óriási élmény volt egy ilyen volumenű stadion show levezénylése. Külön kiemelném a közönséget, akik fantasztikus hangulatot varázsoltak a stadionba.”- mondta el Burai Árpád, a Helló Debrecen műsorvezetője.

Gábor Betti rádiós műsorvezető és énekesnő hozzátette:

,,Már izgatottan vártuk az idei yoUDayt és a színfalak mögött is óriási élmény volt olyan nagy sztárokat látni a színpadon, mint Csepregi Éva és Nagy Feró.”

Ugyan még csak most ért véget a 2023-as yoUDay, de a szervezők már a következő évre készülnek.

Fotók: Derencsényi István

Neuralink

Koncz Edit és Szabó Valéria

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek