Debrecen
2023-06-20

Újabb nagylelkű főszponzort köszönthet támogatói körében a Zoo Debrecen

Az idén 65 éves cívisvárosi park nagy hálával fogadja mindazt a segítséget, amelyet magánszemélyektől, cégektől és szervezetektől kap többek között önkéntesség, jelképes örökbefogadás, valamint tárgyi és anyagi felajánlás formájában, hiszen nagymértékben e támogatásnak köszönhető, hogy a pandémia és a kényszerű zárvatartás idején, majd a tavalyi év gazdasági nehézségei között is meg tudta őrizni működésének folytonosságát.

Ma örömmel jelenti be, hogy a METRO Kereskedelmi Kft-vel kötött megállapodás nyomán a jubileumi évben újabb főtámogatóval bővült szponzori köre.

Az együttműködés keretében a METRO rendszeres jelleggel adományoz majd nagy mennyiségű és magas minőségű élelmiszert a park lakói számára, hozzájárulva magas színvonalú takarmányozásukhoz és jólétük fokozásához. E segítség a legjobb helyre érkezik, mivel az intézményben élő csaknem 200 állatfaj közül számos főemlős, patás és madár – köztük a takarmány minőségére különösen igényes egzotikus fajok – étrendjének teszik ki jelentős részét a zöldségfélék.

Mai sajtótájékoztatójukon a partnerek a METRO által felajánlott zöldségfélékből összeállított bőségtálakkal kedveskedtek a Katta-sétány gyűrűsfarkú makijainak, akik nagy lelkesedéssel és jó étvággyal fogadták a finom falatokat. A Zoo Debrecen reméli, hogy e felajánlás más cégeket is hasonló nemes cselekedetre ösztönöz majd.

 

Péntek Attila

Elkezdődtek az idei földút-karbantartási munkálatok Debrecenben

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek