Debrecen
2023-04-13

Karbantartási munkálatok a Kishatár úti és a nagymacsi vasúti átjáróknál

A V-Híd Zrt. kivitelezésében a Debrecen-Füzesabony vasútvonal Kishatár úti, valamint a Nagymacsra vezető úti (Kastélykert utca folytatása) vasúti átjárójában a DKV Zrt. menetrendjéhez igazítva karbantartási munkákra kerül sor. A munkálatok ideje alatt műszaki okokból az átjárókat teljes szélességben lezárják!

A Kishatár úti vasúti átjárónál a munkavégzés várhatóan 2023. április 17. (hétfő) 23:00 óra és 2023. április 18. (kedd) 4:30 óra között történik. A terület megközelíthetősége a Balmazújvárosi út – főút melletti szervizút – Hegedű utca – Házgyár utca – Kishatár út és az Auchan körforgalom – Kócsag utca – Kishatár út útvonalakon lesz biztosítva.

A Nagymacsra vezető úton kialakított vasúti átjárónál a munkálatokat várhatóan 2023. április 19. (szerda) 23:00 óra és 2023. április 20. (csütörtök) 4:30 óra között végzi a kivitelező. A terület megközelíthetősége Nagymacs városrész és a 33. számú főút között a vasútkorszerűsítési munkák keretében kialakított stabilizált földúton lesz biztosított.

Jótékonykodtak a DE GYTK munkatársai, hallgatói

Alternatív koncertszínház az oDEonban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek