Debrecen
2020-11-02

Lakástüzek voltak Debrecenben

Debrecenben a Dienes János, valamint a Pilinszky János utcába riasztottákát tűzoltókat, de Püspökladányban is intézkedniük kellett hétvégén.

Teljes terjedelmében égett egy társasház 4. emeleti lakása vasárnap Debrecenben a Dienes János utcában.  A tűzesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik előbb megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd eloltották a tüzet. Az oltási munkálatok idejére az ingatlan lakásait hatvanhárom ember hagyta el, számukra melegedőbusz érkezik a helyszínre. Az esethez a mentők is kiérkeztek, akik két embert szállítottak kórházba.

Nem ez volt az egyetlen lakástűz az elmúlt napokban Hajdú-Bihar megyében és ezen belül Debrecenben. Pénteken szintén megyeszékhelyen a Pilinszky János utcába riasztották a tűzoltókat, ahol egy ikerház tetőszerkezete égett teljes terjedelmében. A városi és hajdúszoboszlói tűzoltók 5 vízsugárral fékezték meg a lángokat. A tűzben nem sérült meg senki, de egy ember ideiglenesen a szomszédokhoz költözött. 

Szombat délután egy családi ház födéme izzott Püspökladányban, a Kolozsvári utcában. A püspökladányi tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. A házban élők ideiglenesen rokonokhoz költöztek.
 

Fotók: Katasztrófavédelem

Három gól, három pont

Magabiztosan győzött az Újpest ellen a DEAC

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek