Belföld
2023-05-04

Felújítási munkálatok az M3-as és az M35-ös autópályán

Forgalomkorlátozás is érvényben van.

Az M3-as autópályán,

- a pálya bevezető szakasza és a Babati pihenőhely között kátyúznak. Napközben a 10-es és a 32-es km között mindkét irányban sávzárás nehezíti a haladást. 

- a Kisbagi pihenőhely és Kerekharaszti pihenőhely között a belső padkát kaszálják. A 35-ös és a 45-ös km között a munkaterületnél mindkét irányban a belső sávot lezárták. 

- Vásárosnamény felé, a Mezőcsát csomópont után burkolatjavítási munkák kezdődtek. A 159-es és a 162-es km között mindkét sávot lezárták, a járműveket a leálló sávra terelik.

- a Budapest felé vezető oldalon, a Mezőcsát-Hejőpapi és az M30-as csomópontok között geodéziai méréseket végeznek. A 158-as és a 151-es km között a munkavégzés helyszínénél a külső sávba kell sorolni. 

- szintén Budapest felé, a Hejőkürt/Tiszaújváros és a Mezőcsát/Hejőpapi csomópontok között karbantartási munkákat végeznek. A 162-es és a 158-as km között a munkavégzés helyszínénél a külső sávba kell sorolni. 

- Nyíregyháza és Debrecen között napközben több helyütt javítják a védőkorlátot a Budapest felé vezető oldalon. A 225-ös, a 221-es valamint a 187-es km-nél, kell sávlezárásra számítani. 

- Kál térségében, a Nagyfüged csomóponttól közel 10 km-es szakaszon felújítják az útburkolatot. A 90-es km-től a 101-es km-ig a Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták, az ellenkező oldal belső sávjára terelik át a forgalmat, a főváros felé pedig a külső és a leállósáv járható. A munka kapcsán a 92-es km-nél a Kisasszonytér pihenőt mindkét oldalon lezárták. A 106-os km-nél a Rekettyés pihenő, vagy a 87-es km-nél a Nagyfüged pihenőhely vehető igénybe.

 

Az M35-ös autópályán

- építési munkákat végeznek. Debrecen felé a 2-es és a 4-es km között, az M3-as autópálya irányba a 4-es és a 3-as km között két szűk sávon halad a forgalom, a leállósávot pedig csak az építési forgalom használhatja. 

- Berettyóújfalu felé, az M3-as autópálya csomópontjához közel szalagkorlátot építenek. A 2-es és a 3-as km között a belső sáv járható.

 

Az M35-ös autópályán, Berettyóújfalu térségében, az M4-es autópálya felé, a 67-es km-nél egy korábban árokba hajtott kamion kiemelését ma délelőtt végzik. Ennek során várhatóan 9-től délig a határ felé vezető oldalt lezárják, a forgalmat a 47-es főút felé kiterelik a pályáról. 

 

Villanyoszlop állította meg az ittas vezetőt

64 éve adták át az első Grammyt - a gála botrányai és rekordjai

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek