Backstage
2024-01-03

Kifestőkönyvet dobott piacra a Cannibal Corpse

Ha merengtél már azon, hogy hogy festene a Tomb Of The Mutilated borítója egy kis babarózsaszínnel feldobva, szerencséd van – most kipróbálhatod!

Kifestőkönyvet dobott piacra a death metal egyik leghírhedtebb és legexplicitebb zenekara, a Cannibal Corpse. A The Official Cannibal Corpse Colouring Book december elején jelent meg a Rock 'N' Roll Colouring kiadónál, ami az Iron Maiden, Alice Cooper, Motörhead, Judas Priest, Thin Lizzy és Megadeth hivatalos kifestőkönyvei mögött is áll.

A zenekar legvéresebb és legbetegebb grafikáit tartalmazó könyvben a rajongók újragondolhatják az ikonikus albumborítókat, köztük a Tomb Of The Mutilated, a Butchered At Birth, az Eaten Back To Life, vagy a zenekar legutóbbi, Chaos Horrific lemezének borítóit.

„Van néhány darab, aminek muszáj volt belekerülnie, van, ami az én személyes vagy a zenekar kedvence volt, és van, ami egyszerűen csak jól adta magát a színezéshez. Mindig játszom, különböző anyagokat és technikákat próbálok ki. Remélem, ti is így tesztek majd ezzel a színezővel. Próbáljátok ki az ecsetfilceket, zsírkrétákat és színes ceruzákat, és adjátok hozzá a saját részleteidet. Valószínűleg sok pirosat fogtok elhasználni, de legyetek kreatív, érezétek jól magatok, tegyétek a sajátotokká" – nyilatkozta a színezőkönyv készítője, Vince Locke, aki aprólékosan újraalkotta minden idők legvitatottabb death metal albumborítóinak képeit, hogy a rajongók a lehető legsokkolóbb kreatív élményben részesüljenek.

cannibal-corpse-coloring-book-1698942580.jpeg (1280×853)

A színezés bizonyítottan jelentős mentális egészségügyi előnyökkel jár, beleértve a relaxációt, a Cannibal Corpse színezőkönyv így tehát órákig tartó kreatív és pihentető tevékenységet biztosít.

Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy a fantáziádat szabadon engedve megalkosd kedvenc death metal gore fantasy designjaid saját, személyre szabottan elborzasztó változatát, a színezőkönyvet itt tudod megrendelni, nagyjából 5700 Ft-os áron. Elő a zsírkrétákkal!

Karmesteri pulpitus

Az egyetemről a városba...

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek