Backstage
2023-03-01

Tizenegy év után újra igazi táncolós popdallal jelentkezik Wolf Kati

Szerelem miért múlsz? Wolf Kati slágere, amivel Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon is képviselte, az évtized legjátszottabb dala lett, az énekesnő pedig az évek során több műfajban is maradandót alkotott. Idén tavasszal visszatért a gyökereihez, és egy lendületes popdallal hív táncolni mindenkit; az „Aki vinne magával” című dal a lelkünk szabad részét szeretné megmozgatni.

Érdekesség, hogy most először a dal teljes szövegét is Wolf Kati írta, és a témaválasztás is egy hirtelen felismerésből jött.

„Szükség van arra, hogy néha mindent hátrahagyva igazán szabadnak érezzük magunkat. Ez nem korfüggő, nemcsak a fiatalok privilégiuma. Az internet előtt megvolt az ideje a munkának, a koncerteken, bulikban viszont elengedtük magunkat és az előadóra, a dalra, az érzésre figyeltünk, kikapcsolódtunk. Most az internet mindenhová követ, eltűnőben van a vágyakozás, a meglepetés érzése, az online koncertek nem adják vissza a zenéből jövő felszabadító közösségi érzést. Az internet is hasznos, de bennem sokszor felmerül a kérdés, mikor érzem magam igazán szabadnak? Ez a dal ezért született, remélem sokan fognak rá önfeledten táncolni, és akár arra négy percre, amíg a dal szól hagyjuk, hogy a lelkünk szabad legyen!”

Az énekesnő úgy érzi, olyan zenész társakra talált, akikkel a koncerteket is hatalmas energiával tudják a színpadra állítani, és ez a dalokban is érződik.

 

A dal meghallgatható:

https://open.spotify.com/track/6ei6rreZTTz5cbNHWAFScQ?si=0w9-aPd8SfeKn2Sn2J0t

https://www.deezer.com/hu/track/2159991147?utm_campaign=clipboard-generic&utm_source=user_sharing&utm_medium=mobile&utm_content=track-2159991147&deferredFl=1

https://music.apple.com/hu/album/aki-vinne-mag%C3%A1val/1673309561?i=1673309562&l=hu

 

 

Önmagunk keresésétől a Tonight Show-ig - grandson először játszik Budapesten

Meggyűrűzték az Egyetem tér madarait

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek