Backstage
2023-10-11

A világjáró magyar zenekar - The Silver Shine lemezbemutató a Dürerben

A The Silver Shine 2023. október 14-én Budapesten, a Dürer kertben mutatja be a "Roadworn Soul" címre keresztelt új nagylemezét. A vintage punk rock and roll trió 11. nagylemeze a német Wolverine Records, Noisy Plastics Records és hazai GrundRecords közös koprodukciójában jelenik meg október 13-án vinyl, CD és digitális formában. Az estét a tiszaújvárosi tróger punk rock and roll brigád, a Reborn zenekar fogja nyitni.

A THE SILVER SHINE zenekar nem unatkozott az elmúlt 19 év során... 10 lemezük jött ki és világszerte 35 országban turnéztak. Európán kívül Brazíliában és négyszer az Amerikai Egyesült Államokban is. A recept: punk rock and roll villámkezű női nagybőgőssel, olyan bandák hatásaival, mint a SOCIAL DISTORTION, JOAN JETT, LIVING END vagy a legendás MOTÖRHEAD. A 130 éves, amerikai GRETSCH gitárgyártó cég főnökei a gitársonak, Ati EDGE-nek elismerésük jeléül „endorser” státuszt ajándékoztak. Tagok: Krista Kat – nagybőgő/ének, Ati EDGE – gitár/ének, Pete Jones – dob. A nagybőgő ne tévesszen meg senkit. A banda zenéjében a hangos, lázadó rock dominál. 

A Reborn zenekar 2017-es indulása óta sok hazai klubban és fesztiválon megfordult, hogy népszerűsítsék az általuk képviselt tróger rock n roll stílust. Legutóbbi anyaguk 2023 áprilisában jelent meg Rossz vége lesz címmel.

THE SILVER SHINE - "ROADWORN SOUL” lemezbemutató koncert
Vendég: Reborn
• Időpont: 2023.10.14, szombat
• Kapunyitás: 19:30
• Helyszín: Budapest // Dürer Kert
• Jegyek:
Early bird: 3.000 Ft
Limitált Elővételes: 3.500 Ft
Normál: 4000 Ft

 

Fotó: Mikuska Péter

Kupameccsel indítjuk a szezont

Elkészült a Segner tér nagyfelületű aszfaltozása

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek