Backstage
2023-09-12

Brit invázió a Dürer Kertben

Azt már jól tudjuk, hogy a britek nem viccelnek, ha zenélésről van szó és erre jó példa a novemberben érkező Seafret és a The Sherlocks is. Előbbi már többször bizonyított Budapesten, míg utóbbi banda a jövő nagy indie-rock reménységének számít a szigetországban és végre mi is kaphatunk belőlük egy kis ízelítőt.

Seafret – Wonderland, a sötétségből a fénybe

A brit akusztikus folk-duó új, Wonderland című lemezével tér vissza Budapestre november 15-én. Jack Sedman és Harry Draper duójától valószínűleg elsőnek mindenkinek az Oceans című dal ugrik be - ennek a klipjében szerepel Maisie Williams is -, vagy éppen az Atlantis, amely TikTokon robbant be az utóbbi időben. Legújabb dobásuk pedig a Wonderland, amely összefoglalja a zenekar előző két évét, feldolgozva benne szívfájdalmat és veszteséget, elérve a szerelemig és az új élet okozta örömökig. Ezen a felemelő utazáson vehetünk mi is részt november 15-én a Dürer Kertben.

The Sherlocks – a jövő indie-rock sztárcsapata

A The Sherlocks az elmúlt években az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb zenekarává vált. A yorkshire-i testvérek, Kiaran és Brandon Crook által alapított csapat hihetetlen türelemmel, lelkesedéssel és hűséges rajongói táborral lépkedett végig a puboktól a teltházas koncertekig, hogy most olyan előadók előtt mozgassák meg a stadionok közönségét, mint Liam Gallagher, a Kings of Leon, a Kaiser Chief vagy éppen a The Libertines. A brit csapat augusztusban jelenteti meg új albumát, amellyel ősszel útra is kel, így még frisseben kaphatjuk el őket november 27-én, a Dürer Kertben.

 

Eb-selejtező

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek