Backstage
2022-12-11

Második klipjét mutatja be a fiatal előadó

Ismeretlen, azaz Kovács Márk, mint feltörekvő rapper, tavaly már bezsebelte a Paksi Tehetségkutató Fesztivál legjobb előadónak járó különdíját. A szakmai zsűri tagjai voltak többek között Berki Tamás, Lukács Peta és Lombos Márton. Bemutatkozó dala, a klasszikusabb rap/r’n’b műfaját idéző Hullócsillag után ismét egy lírikus témájú, de zeneileg sokkal dinamikusabb slágert adott ki, Vártam Rád címmel.

Márk egészen kicsi korától a családi összejövetelek középpontjában állt, énekelt, táncolt, és mindenképpen a zenei vonalon képzelte el magát: “Mindig szerettem volna hangszeren is játszani, leginkább a dobolás vonzott, de aztán az élet egy kicsit más irányba terelt, és egy évtizedig komoly szinten kézilabdáztam. A zenei elkötelezettség persze továbbra is nagyon erős volt bennem, és az elmúlt néhány évben lemezlovasként is tevékenykedtem, főleg elektronikus vonalon. Végül úgy éreztem, hogy ebben nem tudok igazán kiteljesedni, és elkezdtem szövegeket írni, jöttek a zenei ötletek is, és szerettem volna megtalálni az én érzéseimen, gondolataimon alapuló saját hangomat, így született meg az Ismeretlen produkció."

Ismeretlen, bár csak nemrég debütált, ám nagyon elszánt előadó, aki szeretné megmutatni zenéjét a nagyközönségnek. A Vártam Rád zenei producere Harmath Szabolcs (NOX, Janicsák Veca), billentyűs hangszereken közreműködött Cséry Zoltán (Pápai Joci, Red Bull Pilvaker, Random Trip), a női vokálhoz Gabonyi Eszter (GEP) adta csillogó hangját. Az előadó frissen megjelent száma és videoklipje most a produkció klub jellegű arcát ismerteti meg a közönséggel. Bár, ahogy azt a dal címe is mutatja, a romantikus téma és a belső utazás megmarad, hiszen a frissen megjelent dalt is saját tapasztalatai ihlették:Már első dalom, a Hullócsillag klipje is Németh „Kobe” Dániel (ImagiCore) rendezésében született meg, és olyan jól sikerült a közös munka, hogy ismét vele szerettem volna együtt dolgozni. Akkor helyszínekben, jelenetekben is választékosabban meséltünk el és mutattunk be egy történetet, ezúttal azonban egy visualiser/lyrics videó elkészítésben segített, ahol a szöveg egy vágyakozásról, majd boldog találkozásról mesél, és ennek a tulajdonképpen kiszolgáltatott, hol izgatottabb, hol kicsit monoton várakozásnak az ívét és pillanatait próbáltuk a háttérben megjeleníteni.“

Tekintve, hogy a TikTok ma már szinte megkerülhetetlen, Márk is ezt a felületet részesíti előnyben, ha követőtáborával kommunikál a friss megjelenésekről:

„Úgy gondolom, a TikTok mára az elsődleges felületté vált a kamaszok és a fiatal felnőttek számára, és azt hiszem, a zenéim is elsősorban közöttük találhatnak majd értő fülekre, akár magukra is ismerhetnek, a saját életük pillanataira is rátalálhatnak, mint ahogy én is otthon érzem magam ebben a színes, pörgős, változatos világban, ahogy mondani szokták, szeretem elkapni azt a flow-t, amit a TikTok jelent.

Ismeretlennek jó pár remek dal van még a tarsolyában, szeretne új stílusokban is bemutatkozni, jövő év elején egy funkysabb dallal jelentkezik, de már a nyári szezon slágere is készül.

 

FB
https://www.facebook.com/photo/?fbid=152392717543057&set=a.134717402643922

TikTok
https://vm.tiktok.com/ZMFba3Y7R/

IG
https://www.instagram.com/p/Cl6l076oj53/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Spotify
https://open.spotify.com/album/5PbY0WZtgCsQsriYlJFD3b

Az egyházi közösségeknek köszönhetően teremthető meg a jövő

Orvosokat avattak

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek