Ajánló
2023-12-09

Sportszerviz

Szó lesz az akkori sztárokról, a kihagyhatatlan Varga Pistáról, a fél évszázad előtti kézilabdázás titkairól, meg arról, hogy milyen érzés salakon játszani.

December 10-én, vasárnap délelőtt tíz órától újra hallható a Sportszerviz az FM90 Campus rádióban. Marosi Zoltán és Weisz György vendége ezúttal két férfi kézilabda legenda: Benyács Balázs, és dr. Süvöltős Mihály, a Debreceni Dózsa, és a magyar válogatott hajdani klasszisai. A beszélgetés apropóját - többek között - az is adta, hogy 48 évvel ezelőtt nyert magyar bajnokságot a legendás cívis városi egyesület, a Dózsa.

Szó lesz az akkori sztárokról, a kihagyhatatlan Varga Pistáról, a fél évszázad előtti kézilabdázás titkairól, meg arról, hogy milyen érzés salakon játszani. Azon a talajon, ahol világválogatottak - Ózdról Marosi, Debrecenből Varga és Süvöltős, Tatabányáról Kaló és Simó, a Honvédból Kenyeres - tucatjai lőtték szebbnél-szebb góljaikat. Azt is megtudhatjuk, miért nem nyert a biztos favorit magyar válogatott 1976-ban Montrealban olimpiát, és hogyan bundázták meg a németek, hogy elkerüljenek bennünket. Mindez vasárnap délelőtt,a Sportszervizben.

Újabb meccsek a bajnoki pontokért

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek