Ajánló
2023-08-25

Megkezdődött a bérletek árusítása a Csokonai Nemzeti Színházban

Várakozáson felüli az érdeklődés a nézők részéről, ami valódi öröm, hisz egy színház értékét bérletesei száma is szimbolizálja. A teátrum több év szünet után indította újra hagyományos bérletrendszerét.

A 2022/23-as évadban huszonegy bérletet tesznek elérhetővé a közönség számára, ezek között a nézők megtalálhatják a megszokott, jól bevált bérleteket és fellelhetők új, frissen elnevezett bérletkonstrukciók is. Ilyen például a felnőtt nézőknek szóló Borbély Szilárd bérlet és a Térey János diákbérlet. A négy előadásos Universitas bérlettel a Debrecenben élő külföldi egyetemi hallgatók mellett az itt dolgozó külföldieket is várják angol nyelven feliratozott produkciókkal. Továbbra is a Csokonai marad a premier előadások, a Thuróczy pedig a másodpremierek bérlete, a megszokott pénteki és szombati kötöttséggel. A középiskolás számára öt bérletkonstrukciót kínál a Csokonai Nemzeti Színház. Fontos tudnivaló, hogy megszűnik az „à la carte” rendszerű szabadbérlet.

A Csokonai Színház vezetése, kihasználva a két új színházépület nyújtotta ideális körülményeket, olyan bérletrendszer kidolgozására törekedett, amelyben minden néző találhat számára megfelelő megoldást. A bérletesek négy játszóhelyen látogathatják majd az előadásokat: a szeptember 16-án átadandó Csokonai Teátrum Nagyszínpadán, a Csokonai Fórum Latinovits és Kóti Árpád Termében, valamint a Csokonai Fórum Orfeumában. A színház az új bérletháló kialakításával igyekszik a legteljesebb színházi élményt nyújtani a vendégeknek.  

A jegypénztárak mindkét színházépületben nyitva tartanak. A Csokonai Teátrumban hétköznapokon 9 és 12, illetve 13 és 19 óra között, míg a Csokonai Fórumban 10 és 12, illetve 13 és 18 óra között, valamint az előadások kezdetéig. Hétvégenként az előadás előtt egy órával nyílik lehetőség jegyvásárlásra. A Csokonai Fórum jegypénztárát a 20 297 20 47-es telefonszámon érik el. A Jegymester rendszernek köszönhetően szeptember 10-étől egyszerűen és hatékonyan működik az online jegy- és bérletértékesítés is (www.jegymester.hu).

A bérletvásárlással kapcsolatban a két színházépület jegypénztárai mellett a Csokonai Teátrum és a Csokonai Fórum Szervezési Irodáiban is érdeklődhetnek (20 297 0788, 06 52 314 770). A bérlethálót, az egyes bérletekhez tartozó előadásokat a színház honlapján tekinthetik meg a JEGYEK/BÉRLETEK menüpontban.

Augusztus 22-étől már kaphatók a szeptemberi színházjegyek is.

A továbbjutás a tét

Pörög a 2023-as Gólyatábor - az élmény garantált

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek