MegMinden
2024-03-25

Magyarország-Koszovó

(nb1.hu)

A magyar ultrák üzenete a szurkolóknak

Kedden este, 19 órakor kezdődik a Magyarország—Koszovó felkészülési mérkőzés a Puskás Arénában. A magyar válogatott szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade ’09 közleményt adott ki:

„Szurkolótársaink, barátaink! Holnap újra a Puskás Arénában szurkolhatunk a válogatottnak, amely immáron 13 mérkőzés óta tartja veretlenségi sorozatát. A mérkőzés előtt a Verseny utcában találkozunk 17 órától, ahonnan 17:45-kor indulunk a stadionba.”

Szimbolikus jelentőségű ez a gyülekező számunkra, hiszen itt alakult meg csoportunk majd’ 15 évvel ezelőtt. Nagy örömmel tölt el minket, hogy egyre többen csatlakoztok a mérkőzés előtti találkozókhoz, hangulatfokozáshoz. Itt szeretnénk megjegyezni és kérni mindenkit, hogy ezen a szűkös szakaszon és a tömegben, NE használjatok hanggránátokat. Amellett, hogy (természetesen nagy örömünkre) gyerekek is szép számmal velünk tartanak, még igen sérülésveszélyes eszköz is. Úgyhogy határozottan kérünk mindenkit, hanyagoljátok az efféle termékeket. Égjenek a tüzek, fáklyák, római gyertyák, de nagyobb hangsúlyt fektessetek arra, hogy figyeltek szurkolótársaitokra!

„A Murányi-Verseny utca sarkán megtaláljátok ajándéktárgyainkat, a befolyó bevételekből szeretnénk az évben a Rózsa Sándorhoz hasonló monumentális látványt is készíteni, büszkeséget hozva mindannyiunknak, a nemzeti színeinknek. Köszönjük, ha segítitek munkánkat! Dörrenjünk a stadionban újfent egy hatalmasat! Mindörökké Magyarország!

Az eredeti írást itt találja.

Future of Debrecen

Raliverseny

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek