Sport
2024-04-11

Családi nap: 20 sportágat lehet kipróbálni

Közeledik május 1., a DEAC Családi nap dátuma. A szervezés folyamatosan zajlik, az előző évek tapasztalatai alapján várhatóan most is sokan látogatnak majd ki az eseménynek otthont adó Dóczy utcai sportcampusra.

Biztossá vált, hogy a DEAC-kaland programban a Debreceni Egyetem sportklubjának 20 sportágát lesz lehetőség kipróbálni gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A állomásokon pecséteket gyűjthetnek a résztvevők, akik ha eleget megszereztek, nevezhetnek az értékes nyeremények egyikére. Az érdeklődők a túra bármelyik, a térképen szereplő számozott pontján bekapcsolódhatnak, a pecsétgyűjtő füzettel pedig  megkezdhetik DEAC-kalandjukat!

Az érdeklődők emellett beszélgethetnek a szakosztályok vezetőivel, sportolóival, később pedig akár a DEAC-családhoz való csatlakozás is megvalósulhat.

A következő pontoknál lesz lehetőség a pecsétek megszerzésére 10 órától délután 3-ig: amerikai futball, asztalitenisz, cheerleaders, darts, floorball, frizbi, jégkorong, kézilabda, kosárlabda, labdarúgás/futsal, mazsorettsport, petanque, rögbi, röplabda, sakk, shotokan karate, szabadidősport, tenisz, torna, vívás.

A DEAC-kaland keretein kívül még további három szakosztályunkkal lehet megismerkedni: lovaglás (csak felszerelések és információk), sétafoci, esport.

A részvétel ingyenes. DEAC-kalandra fel!

Kihirdették az idei Petőfi Nagylemez Program nyerteseit

Háromoldalú szakmai egyeztetés a BTK-n

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek