Sport
2023-07-26

Belső védővel bővült a DEAC kerete

A húszesztendős Herczku Alex a Nyíregháza Spartacustól igazolt az egyetemi klubhoz.

Lénárt Gergő és Vincze Ákos után újabb játékost igazoltunk a vasárnapi bajnoki rajt előtt, a DEAC NB III-as együttesének kerete egy belső védővel bővült. A 20 éves Herczku Alex a Nyíregyházától érkezett az egyetemi csapathoz.

– A Szpariban kezdtem futballozni, a piros-kékeknél összesen kilenc esztendőt húztam le – nyilatkozta a hátvéd. – Nagyszerű érzésekkel írtam alá a DEAC-hoz, mert itt minden adott a folyamatos fejlődésemhez, és komoly célokért küzdhetek a csapattársaimmal. Kiváló közösségbe kerültem, fiatal, jó szellemű a társaság, és rögötön befogadtak maguk közé a srácok. Amikor megérkeztem, már voltak ismerősök, ez még könnyebbé tette a beilleszkedésemet – fogalmazott a labdarúgó, aki a célkitűzéseiről is beszélt.

– Szeretném minél több játékperccel segíteni a DEAC-ot, amely a következő szezon végén is a dobogón akar végezni. E cél elérésében törekszem minél tevékenyebben szerepet vállalni, és jó játékkal szolgálni a klubot – mondta Herczku Alex.

A debreceniek számára vasárnap 17 óra 30 perckor indul a bajnokság, akkor a Salgótarján látogat a Dóczy utcai Sportcampusra, az NB III Északkeleti csoportjának 1. fordulójában.

Magyarázat mindenre

Virágkarnevál

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek