Sport
2023-04-06

Élcsapatok következnek

A vármegye egyes bajnokság szombati játéknapján a kis DEAC a Monostorpályit fogadja, míg a DASE a Hajdúböszörmény otthonában vizitál.

Zsinórban három vereséggel zárta az utolsó fordulókat Katona László együttese, így a 13. helyről várhatja a következő párharcot. Csapatunkra komoly kihívás vár szombaton, ugyanis az éllovas Monostorpályi érkezik a Böszörményi úti Campusba. A hétvégi vendégek egy nyolcmeccses győzelmi sorozatot tudhatnak magukénak, legutóbb előző év novemberében, a Hajdúnánástól szenvedtek vereséget. Támadósoruk hatékony, 60 gólt szereztek és csak 20-at kaptak, ez pedig védelmüket dicséri. A mieinkre ráférne már egy önbizalomnövelő siker, ám lesz egyszerű megállítani a Monostorpályit. Bravúr kellene a győzelemhez, de még a döntetlenhez is, de képes rá a Katona-legénység.

Döntetlennel zárta a Hajdúnánás elleni rangadót Kovács Miklós alakulata, és tartotta meg 5. helyét a táblázaton. A következő fordulóban újabb riválissal találkoznak, mégpedig a dobogó második helyén álló Hajdúböszörménnyel, mely gárdával ősszel egy kiélezett mérkőzésen maradtak alul a fiúk. A kék-fehérek nagy meglepetésre vereséget szenvedtek a középmezőnyben található Sárrétitől, de az első körben a kis DEAC, a Kaba és a Hajdúsámson is elkapta őket. Bízunk abban, csapatunk lesz a hatodik gárda, mely legyőzi a böszörményieket, hogy ez sikerül-e, szombat délután kiderül.


Megyei I. osztály felnőtt 23. forduló

DEAC-II – Monostorpályi

04.08. 15:30 Böszörményi úti Campus

Hajdúböszörmény – DASE

04.08. 15:30 Hajdúböszörményi Városi Sport- és Rendezvényközpont

Gerontológiai tapasztalatcsere Brüsszelben

Boomer mémek a közösségi médiában

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek