Sport
2023-02-26

DVSC-FTC

RENGETEGEN LESZNEK A STADIONBAN, ÉRDEMES IDŐBEN ÉRKEZNI !

Óriási az érdeklődés a vasárnapi DVSC-FTC rangadó iránt (16.30, Nagyerdei Stadion), már csaknem 10 000 jegy fogyott el elővételben (a legtöbb szektor már teljesen megtelt), így a bérletesekkel együtt már több mint 13 000 belépésre jogosult szurkolót számlálhatunk.

A mérkőzés napján, tehát ma a shop és a stadion pénztárai már 10 órától várják az érdeklődőket. A létesítmény kapui vasárnap másfél órával a találkozó előtt, 15 órakor nyitnak. Nagyon fontos lenne, hogy szurkolóink ne az utolsó pillanatban érkezzenek a mérkőzésre, ezért klubunk azt kéri, időben jöjjenek be a stadionba, így kerülhető a felesleges torlódás és várakozás.

Bár az egész város a vasárnapi DVSC-FTC rangadó lázában ég, sokan várják már nagyon a március 2-i, csütörtöki Magyar Kupa-negyedöntőt is. A legjobb 4 közé jutásért aznap 20 órától a Puskás Akadémiát fogadja a Loki a Nagyerdei Stadionban, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

A klub vezetése rendkívül hálás a debreceni szurkolók egész idényben érezhető támogatásáért, köszönetképpen úgy határozott, hogy a csütörtöki kupamérkőzésre egységesen jelképes 100 forintért vásárolhatnak jegyet drukkereink online, a nagyerdeistadion.hu-n, illetve személyesen a DVSC Shopban és a pénztárakban. A helyfoglalás vásárlási sorrendben történik, tehát mindenki abba a szektorba válthat belépőt, amelyikbe akar, és van még szabad hely (kivétel a VIP). Akik esetleg már megvették a belépőt a felcsútiak elleni összecsapásra, azok jegyük bemutatásával jogosultak lesznek egy ugyanoda szóló jegyre a Kecskemét elleni hazai bajnokira. Azokat a belépőket a DVSC Shopban lehet majd átvenni.

Forrás: dvsc.hu 

Csökkenő forgalomban mérséklődött a BUX a héten

Instagram Top

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek