Sport
2023-02-24

Rangadók hétvégéje

A Debreceni Egyetem férfi futsalosai, röplabdázói és floorballosai itthon játszanak fontos bajnoki mérkőzést. A női futsalosok és a röplabdázók, valamint a kézilabda- és labdarúgócsapatunk idegenben gyűjtheti be a pontokat február utolsó hétvégéjén.

Futsal

A DEAC férfi futsalosai pénteken 18:30-kor megkezdik szereplésüket a felsőházban. Elek Gergő legénysége az első fordulóban a Kecskemétet látja vendégül a DESOK-ban. Friss emlékeink lehetnek a hírös városiakról, hiszen egy hete kupameccset játszottunk velük. A végletekig kiélezett összecsapás végén az ellenfél jutott a legjobb nyolc közé (3-4), tehát most lehetőség nyílik a visszavágásra.

- Azon a mérkőzésen ellenfelünk hatékonyabb volt a kapu előtt, ez volt az egyik döntő faktor. Tisztában vagyunk azzal, hogy most sem lesz könnyű dolgunk, mivel a Kecskemét nagyon erős csapat, ezt már az alapszakaszban is bizonyította. Nem feltartott kézzel megyünk ki a pályára, és szerintem a szurkolóink támogatásával összejöhet a győzelem – mondta brazil légiósunk, Thiago.

Női futsalosaink is rangadót játszanak az NB I-ben. Quirikó Vivien tanítványai vasárnap 18 órakor a TFSE ellen lépnek pályára a Vasas-Sterbinszky Amália Sportcsarnokban.

 

Röplabda

A hajrájában tart a férfi röplabda Extraliga középszakaszának felsőházi küzdelme. A DEAC az utolsó előtti fordulóban a bajnokesélyes Pénzügyőr gárdáját látja vendégül szombaton 18 órakor a DESOK-ban.

A lányok szombaton 17 órakor Budapesten, a Palota RSC otthonában vizitálnak az NB II-ben, amelynek alapszakasza szintén a végéhez közeledik, hiszen már csak egy forduló van hátra.

 

Kézilabda

Idegenben folytatja szereplését a bajnokságban a DEAC kézilabdacsapata. Az NB I/B 19. fordulójában az utolsó előtti helyen álló KK Ajka vendégeként lépnek pályára a fekete-fehérek szombaton 16 órakor.

 

Labdarúgás

Vasárnap 11 órakor a DVTK II otthonában vendégszerepel a Debreceni Egyetem labdarúgócsapata az NB III keleti csoport 23. fordulójában.

 

Floorball

Rangadó vár vasárnap az OB I-es bajnokságban a második helyen álló floorballosainkra, az éllovas Phoenix FSE Wizards érkezik a Kecskeméti János Sportcsarnokba. A találkozó 16 órakor kezdődik.

Fehérnemű

24 millió forintot érő dohány az ágyneműtartóban és a sufniban

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek